Lerum med supertips på Sørlandet 3. oktober - tok kassa i både V65 og V4-spillet!
Tipsene til undertegnede var meget sterke denne mandagen på Sørlandet, og det ble fullklaff for den største V65-bongen til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) samt den største V4-bongen til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Begge bongene var alene om å ha alle riktige, og det ble altså KASSA i begge spill. V65-bongen betalte ut saftige Kr.386 805, mens V4-bongen betalte ut enorme Kr.287 742,-.

Det var ikke veldig stor omsetning til Sørlandets travpark mandag og Nettavisen omsatte for ca kr 18 000 totalt i V65/V4. Tre andre V65-andelslag fikk tre femmere og totalt spilte Nettavisen inn hele 718 415 kr på Sørlandets travpark mandag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Biri står for kveldens V65-omgang, og bankeren i denne omgangen taper ikke om alt går riktig for seg. 4 Quantum Tile (V65-2) har sett helt strålende ut, den kommer ut i BIKE, og vi må bare tro på tet og slutt. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 2 Gull Victoria – Har spurtet fint i begge sine løp, og dette er slett ingen dum hoppe. Nest sist viste den faktisk 30,6 s 1000m, og ikke mange i dette feltet kan noe slikt. Står perfekt til på strek, og den dukker normalt opp på foto. Settes frekt først.

V65-2 : 4 Quantum Tile – Er veldig god, og taper ikke dette om alt går riktig for seg. Vant sprettlett sist, og la inn en avslutning i 12-fart da. Kommer ut med BIKE for første gang, og det vil forbedre den med ytterligere 20m. Møter «ikke noe» i kveld, og vi kan ikke spekulere mot denne. ALL IN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 15 Vimse Sindre –
Virker å være «UMULIG» å vinne med, og har altså ikke vunnet på 95 forsøk… Formen er imidlertid knallgod, og sist fullførte den strålende etter å ha gått i tredjespor siste 1100m. Møter riktig motstand, og den dukker opp helt der fremme om den leverer som på slutten. OBS! 4 Faste Maja – Er en annen som ikke er enkel å få inn på bestilling, men også denne er i flott form, og gikk sterkt etter galopp sist. OBS!

V65-4 : 4 Hush – Vant lett sist, og er ordentlig bra når den fungerer som den skal i travet. Her ligger mye til rette for at det igjen kan dreie seg om tet og slutt. Er derfor en svært motivert favoritt. 9 Ståle – Gikk pigg i mål sist, og fikk ikke sjansen før det var for sent. Skulle Hush få problemer med aksjonen, ja, da står Ståle klar til å overta, og den plukkes med på de litt større bongene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 5 Explosive Flory – Her er det ganske jevnt, og vi plukker med oss litt hester. Ideen vant etter stallkjøring nest sist, mens det ble galopp sist. Er en svært grunnkapabel hoppe som har matchet vel så gode hester som dette tidligere, og den dukker nok opp i fremste rekke om den har en av sine bedre dager. OBS!

V65-6 : 3 Alm Norinda – Tidlig tet, og siden dreier dette seg om en flott mulighet? Feilet i angrep sist, men var kanskje ikke helt på topp. Kan nok rundt 27 fra tet, og da blir den ikke veldig enkel å hente tillegg på om den først er på humør. Settes først i et løp hvor det ikke skiller veldig mye.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»