Malmin har ståltro

Special Line og kusk Kristian Malmin.Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Special Line og kusk Kristian Malmin.Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Onsdag serverte vi Ulsrud Ulf som en glitrende V65-banker på Bjerke. Torsdag byr vi på Kristian Malmin og Special Line som lunsjbanker.

Sportspills meny torsdag:
V4 Visby: Vi spiller samlebonger
Dobbel V5 Klosterskogen: Strålende menyer i Skien
V65 Øvrevoll:
Ny storutbetaling på gang?
Oddstips 1: Vi byr på en real finsk frekkis

Vi har en herlig torsdag foran oss med trav og galopp fra tidlig ettermiddag til langt på kveld. Det hele innledes med V4 fra Gotland og Visby, før Bjerke overtar stafettpinnen med lunsjtrav. Til kvelden er det igjen dags for V65 fra Øvrevoll, mens Klosterskogen byr på dobbel V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Onsdag lanserte vi andrevalget Ulsrud Ulf som vår V65-banker. Dessverre så røk vi i siste til tross for fire hester på våre forslag og måtte nøye oss med fire godt betalte femmere (1 005 kroner per stykk). Uansett så ble det ca 50 000 kroner innspilt på Bjerke onsdag og torsdag håper vi på nye fremganger.

Folkehesten Jarlsberg 1 Voje Scott blir helt formidabelt stor favoritt i V5-3 på Bjerke onsdag og som kjent kan alle hester tape (slik som dunderfavoritten Novel Broline på Biri fredag). Voje Scott har sett flott ut i to strake seiersløp, men ingen trær vokser som kjent inn i himmelen og i jakten på feite lunsjkroner, velger vi å spekulere i dag og garderer i V5-3.

Viktig strykning
Vi velger istendenfor å bankerspille en pausehest i V5-4, ikke minst siden forhåndsfavoritten (svenskegjesten 6 Rotation Hall er blitt strøket). Vi pratet med kusk og trener Kristian Malmin i morgentimene torsdag angående stallhesten 8 Special Line og Malmin hadde meget god tro.

Hesten ble litt småskadet etter norgesdebuten (tok ned en så bra hest som Xantippe ved den anledning og vant overbevisende). V5-4 holder ikke høy sportslig kvalitet, og vi er rimelig sikre på at Malmin har den beste hesten.

- Jeg tror jeg plukker alle til slutt, sier Kristian og melder at hesten er svært godt forberedt til tross for fire måneders avbrekk. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


8 Special Line blir spillefavoritt, men i en omgang der sju av ti lunsjkroner havner på 1 Voje Scott i V5-3, betyr det mindre. Vi heiser flagget og bankerspiller 8 Special Line i V5-4/DD-1.