Manchester til Malmö

Manchester og Per Anders Gråberg.
Manchester og Per Anders Gråberg.

Niels Petersen sender sin topphest Manchester til Jägersro galoppbane når Nettavisens galoppeksperter jager nye fremganger i både V4 og V5-spillet.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen leverte fremragende tips gjennom store deler av 2013, og har brukt litt "tid" med å komme i gang i 2014. Ikke så rart det etter at det har vært flere måneders galoppause i vinter.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Søndag 18. mai var imidlertid Nettavisens galoppeksperter tilbake i "hetluften". Under V4-spillet på Täby galoppbane ble det fulltreff for fem andelslag på Eksperten og pene 5 872 kroner tilbake på hvert av dem. Den oppturen fortsatte på Jägerso galoppbane forrige onsdag da det mellomste V4-forslaget (innl.pris kr 300) satt klokkerent og betalte tilbake pene 1 260 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Torsdag 22 mai. sa det virkelig pang. Et av systemspillene som ble levert på Eksperten den dagen (fire andeler á kr 1000), gikk inn med en samlet premie på 212.374 kroner.

Torsdag 29. mai var gutta ekstremt godtgående i V5-spillet og når vi talte opp etter at kruttrøyken hadde lagt seg etter V5-5, hadde fire andelslag på Eksperten kommet seg helskinnet gjennom med fem rette. Med meget solide 27 738 kroner i utbetaling for fem rette pluss at et andelslag i V4-spillet også traff ( 7 734 kroner i utbetaling her) ble det ca 130 000 kroner innspilt på Øvrevoll denne torsdagen og bare i løpet av to Øvrevoll-torsdager har våre galoppeksperter fanget gevinster for over 350 000 kroner.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vurderinger til V4 og V5-løpene på Jägersro av Birger og Morten

Niels Petersen har to hester til start på Jägersro. Begge starter innenfor V5-veddemålet. I Derby Trial (V5-1), en måned før selve Derby, skal 8 Outlaw møte krefter med gode hjemmehester. Petersen har åtte treåringer blant de 25 beste i Skandinavia, men foreløpig synes vi ikke Outlaw har gått mer enn på det jevne.

Da har vi mer tro på 5 Manchester i V5-2. Vant lett nest sist, men kunne ikke rå på toppene i Skandinavia sist. Her bør det bli en duell mellom Manchester og Erroll, og dette blir vår lås i V5-2.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

I V4-2/DD-1 ble vi veldig imponert over 5 Dolphin's Smile. Misset starten, men spurtet enormt fort til annen. I og med at det er andre start i karrieren, tør vi ikke stole helt på ham. Tidlig tirsdag var han et sistevalg, men han blir helt sikkert spilt opp og i DD-spillet drar vi til med et frekt bankertips. 

En luring har vi i tillegg i V5-5. 5 Topping debuterer, men rapportene er gode. Er bror til Peas and Carrots, en av de beste hestene i Sverige de siste ti årene. Stammen sier at han ikke skal ha problemer med den velvoksne distansen.