Gå til sidens hovedinnhold

Mandagsfest med Magne

Storfavorittene står i kø på Leangen mandag, men Leirvåg lanserer et andrevalg som sin V65-banker.

Etter en liten stang-ut periode leverte Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund strålende tips til fredagens V64-omgang på Romme. Det lille forslaget (innl.pris kr 180) på Nettavisen fikk tolv ganger fire rette og betalte tilbake 997 kr, mens det mellomste V64-forslaget (innl.pris kr 441)inneholdt tre femmere og 45 firere og betalte tilbake flotte 6 337 kroner. For det største V64-forslaget (innl.pris kr 1400) gikk det enda bedre med fem femmere og 85 ganger fire rette og totalt 11 310 kroner tilbake. På samtlige andelslag på Eksperten ble det fest og totalt ca 200 000 kroner innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Også mine V65-tips til Bir fredag satt klokkerent og de som fulgte mitt minste V65-forslag (innl.pris kr 180) kunne kvittere ut snaue tusenlappen. Sist onsdag leverte jeg flotte tips til Bjerkes V65-kjøring og fanget seks rette på fem andelslag på Eksperten (andelspriser 100, 200, 300 og 500) og fikk tilbake ca 38 000 kroner på hvert av dem. På favorittbanen Leangen lanserte jeg Synjo Star som V65-banker sist mandag, men denne måtte gi tapt for Zeus Blue Chip i en svært jevn sluttstrid og dermed ble det kun fem rette.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Herlig travuke
Vi står ellers foran en svært spennende uke med V75 fra Bjerke førstkommende lørdag og ekstra V75 fra Solvalla søndag. Mandagen innledes med V4-trav fra Färjestad. Til kvelden skal Kurt Leirvåg forhåpentligvis følge opp sin strålende tipsform når hans favorittbane Leangen byr på V65, mens skrellbanen Mantorp byr på 64 fra Sverige.

Innleveringsfrister Leangen
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Krutt på Leangen
Som vanlig er det en fantastisk spennende meny på Leangen mandag og objektblokken bugner. Jeg har jobbet intenst med løpene siden i går ettermiddag, sett en rekke videoer fra Sverige og pratet med diverse kusker. I vanlig Leirvåg-stil så går jeg ikke på folkebankeren på Leangen (3 Trinitro i V65-1), men lanserer et herlig andrevalg i V65-5 som min V65-banker.

Det handler om 10 Saxo K. og Magne Olsen. I dette løpet bir 6 Zeus Blue Chip og Jomar Blekkan en av dagens aller største favoritter, men Jomar selv mener at 1 Bandit B.R. i V65-4 er hans klart beste vinnersjanse for dagen og han er svært usikker på om 2600 meter er den rette distansen for storfavoritten Zeus Blue Chip.

Klar fordel av distansen
Jeg tror ikke distansen er noen fordel i det hele tatt og selv om mye taler for at Blekkan får dirigere underveis, er 2600 meter fortsatt 2600 meter og dermed går vi all-inn på andrevalget 10 Saxo K. 18. november i fjor sørget hesten for full fest i utbetalingslukene når den seiret lett i V65-6 og sendte V65-utbetalingen opp i over 21000 kroner. Sjuendevalget var selvsagt ikke glemt av meg. Siden det har Saxo K. gjort flotte løp og spesielt nest sist var det flott stil på hesten som toer bak min V65-banker Marionmetropolitan.

2600 meter er garantert et pluss og jeg frykter faktisk formsterke 2 New Rønnow minst like mye som Zeus Blue Chip. Fra spor ti formoder jeg at Magne finner en god posisjon underveis og setter inn støtet 700-800 meter fra mål. Saxo K. blir Nettavisens hyperspennende V65-banker på Leangen mandag.

Kan ta ned hele gjengen
PS. På Eksperten lanserer jeg også andelslag med storoutsideren 12 Quid Jam i V65-4 som banker. Og grunnen til det er tredelt. For de første så gjorde hesten et helsvett seiersløp på Østersund 9. januar. For det andre er hesten nede som et femtevalg i spillet i formiddagstimene mandag og for det trejde lukter det tempo i front og Quid Jam er spurtsterk som få o vil dra klar fordel av det lange Leangen-oppløpet.

Blekkan blåser til tet?
Grunnen til at jeg garderer storfavoritten 3 Trinitro i V65-1, er at jeg tror Jomar Blekkan dundrer til tet med 6 Prayer Ås og kommer Blekkan dit så vil han sitte i tet. Det kan bety dødens for Trinitro og i den posisjone er de fleste sårbar (ref blant annet storfavoritten Vestpol Faxen på Sørlandet søndag). Stemmer dette scenarioet kan også formsterke 4 Crazy News melde seg på i seierskampen og jeg betaler for alle disse tre på mine forslag i kveld.

Favoritthesten tilbake
Mandag 19. august sørget 2 Melling Svarten for utbetalingsfest for mine tips da han ledet hele veien som nestfavoritt. Siden det har det vært litt opp og ned med hesten, men nå melder trener og kusk Inge Melby at hesten er kraftig på gang igjen. I V65-2 står hesten 20 meter foran noen utfordrere som ikke liker å gjøre grovjobben selv. Det luktet Melling Svarten fra start til mål i V65-2 og på det minste V65-forslaget bankerspiller vi andrevalget.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken