Gå til sidens hovedinnhold

Mandagskveld med gedigen V64-jackpot

Voldsomme 1 361 062 ekstra i sekserpotten! I kveld blir bankeren rigget til! Helfrekt objekt i kaldblodsløpet! Du blir vel med oss i jakten på jackpotkronene i kveld?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


En særdeles innholdsrik uke venter, og her finnes det en rekke høydepunkter som man virkelig kan glede seg til. Allerede tirsdag er det JACKPOT I V75-SPILLET fra Biri, og det ligger en million ekstra i sjuerpotten.

Lørdag blir det V75x2, og det er JACKPOT i både Norge og Sverige! Fra Forus er det GULLJACKPOT, og det betyr at sjuerpotten dobles ved spillstopp! Etter at Forus er ferdig så skal vi til Boden hvor V75-1 er i gang klokken 19.30. Her er det en ordentlig feit V75-jackpot med svimlende 22 755 029 ekstra i sjuerpotten! Undertegnede jobber på med løpene, og kommer med fyldige tips til samtlige tre kjøringer.

Her skal det dreie seg om V64-JACKPOTOMGANGEN til Solänget, og det ligger altså over 1,3 millioner ekstra i sekserpotten. Vi går hardt ut, og anbefaler et bankerspill på 5 Heading Reference i V64-1. Suser normalt til tet, og siden skal løpet være over!

Ta rygg på følgende:

V64-1 : 5 Heading Reference – Har en skreddersydd oppgave foran seg i innledningsløpet, og det vil overraske oss mye om ikke dette dreier seg om tidlig tet og slutt. Har fått to nødvendige løp i kroppen etter pause, og de har nok gjort veldig godt. I kveld rigger man dessuten hesten til med BIKE, og det blir også skoløs rundt. Har gjort sine klart beste løp med dette utstyret, og gjør nok også det i kveld. Lar seg rett og slett ikke stoppe?

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V64-ande lslag på EKSPERTEN til mandagens omgang fra Solänget. Andelene har en pri s fra Kr.50 til Kr.750,-

V64-2 : 10 Månremus – Fullførte godkjent mot ganske tøffe hester sist, og tidsmessig må den få klart godkjent. I kveld skal det dreie seg om en kjapp sprint, og det liker denne. Klaffer det bare litt underveis så må den ha en fin sjanse i et løp som dette, og den skal helt klart passes. Prøves som et frekt objekt i et ellers veldig jevnt oppgjør.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-3 : 4 Jamaica Boko – Må ha en STOR sjanse i et løp som dette, og vi er klart inne på at den leder dette mer eller mindre rundt om. Den var ikke tom etter sene luker nest sist, og det løpet ble vunnet av kanonen Zorro Wind. Sist satt den langt bak, leverte en voldsom avslutning, og på klokken stod det 11,2 s 1000m. Er normalt veldig kjapp fra start, og greier man å svare ut 6 Brida her, ja, da burde dette være over. SPILLES!

V64-4 : 14 Prometheus – Har møtt langt bedre hester enn dette på slutten, og spurtet fakta riktig så bra i Hamburg nest sist. Har nok et for lavt grunnlag målt opp mot ren kapasitet, og får bare kusken til styringen så skal Prometheus ha en bra sjanse i et løp som dette. Vår ide. Bak denne er det jevnt, og en bred gardering trenger ikke være feil.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-5 : 4 Albert Zonett –
Var brenngod når den plukket ned 1,4 oddseren Airborne sist, og gjorde altså det på en knallgod tid. Er egentlig en topphest i grunnlaget, og går alt riktig for seg så dreier dette seg om en vinner. Er en veldig motivert favoritt som også vi tror på.

V64-6 : 1 Love Of Mine – Er en lillesøster til langt mer kjente From The Mine, og har altså litt å slekte på. Love Of Mine er under en ordentlig flott utvikling, og har kammet med seg to tetseire på slutten. Er lynrask fra start, og burde derfor ha gode muligheter å forsvare innersporet som den gjorde nest sist. En kjapp sprint er neppe et minus, og den kan nok ned mot 14,0 på distansen. DETTE ER HESTEN Å SLÅ!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.