Mandagskveld med Lövgren

Joakim Lövgren bak Elitloppsvinneren Brioni.
Joakim Lövgren bak Elitloppsvinneren Brioni. Foto: hesteguiden.com

Det flyter godt på for Jägersro-trener Joakim Lövgren. Mandag kveld kusker han Nettavisens V64-banker i Halmstad.

Sportspills meny mandag:
V4 Gävle: Endelig er Daniel tilbake
V65 Täby galopp: Wido på svensketokt
V65 Drammen: Østre får sin revansje
Dagens oddsdobbel: Full krise for Espen Ruuds lag
Oddssingel: Di Natale leverer fortsatt
Oddstips 2: Tettstedet som herjer i Allsvenskan

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Riktig god mandag til dere Sportspilllesere. Vi har lagt bak oss en strålende helg der Support Justice fantastiske seier i EM for femåringer søndag, naturligvis var det store høydepunktet. Suksessen for Peter og Johan Untersteiner er også verd å merke seg når far og sønn Untersteiner vant Svenskt Travkriterium for treåringer søndag med hesten Je T'aime Express og gedigne 2 mill SEK i førstepremie.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Mandag er det nok å henge fingrene i og vi har hele fire trav- og galoppstevner på menyen. Det hele starter i Gävle som både byr på V4 og V5. Til kvelden er det V65 fra Drammen, det er V65 fra Täby galoppbane og det er V64 fra Halmstad.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Jägersro-trener Joakim Lövgren er uten tvil mest kjent for travsportkjennere for sin tidligere Elitloppsvinner Brioni. Så sent som søndag presenterte dog Lövgren sin styrkekjempe Alfas Di Vinci i sedvanlig flott forfatning når hesten vant V75-5 på Solvalla. I kveld får Lövgren bankertillit med en annen tøffing i V64-6 på Halmstad

Spiken
7 New Line og Joakim Lövgren(V64-6/DD-2) är van att möta de allra bästa och senast var han trea bakom Nahar och Bon Frecia. Nu är det enklare emot och frågetecken eller dåliga lägen på motbuden, så det bör ge honom en riktigt bra segerchans.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen
12 Pike River (V64-5/DD-1) har gjort två starter efter en liten paus. Fin vid seger på lång distans näst senast. I senaste starten var han med på finska V75 i ett lopp som öppnades efter 1.10,5 första varvet och han orkade inte riktigt fullfölja från fjärde ytter. Nu är det lång distans igen och är han lika vass som vid segern blir han att räkna med.