Mandagslunsj med Widell

Jarlsberg03092010. Kaj Widell. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Jarlsberg03092010. Kaj Widell. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Sykdomsplagede Kaj Widell kusker Nettavisens V4-banker på Romme mandag.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet Nettavisens svenske travekspert Mats Persson

Velkommen til en ny og meget hendelsesrike trav- og galoppuke. Det er en rekke jackpotter denne uken og både lørdag og søndag er det V75 på menyen. Til lørdagens V75 på Sørlandet er det igjen dobbel sjuerpott i V75, og søndag er det ekstra V75 fra Eskilstuna i Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Også denne mandagen er det storstilt jackpot i V64-spillet fra Bollnäs. Hele 1.809.944 SEK ligger ekstra i sekserpotten. På Leangen er det igjen en strålende V65-meny der blant annet finalene i tradisjonsrike Hesteeierkanna for begge raser står på menyen. Aller først er det dog Romme som skal i aksjon, der det både skal avvikles V4 og V5.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


59 år gamle Kaj Widell har slitt med langvarig sykdom det siste året og den anerkjente catchdriveren som lå på opp mot 1000 kjørte løp de foregående årene, har kun kjørt 177 løp i 2014. Nå er imidlertid Widell på vei tilbake og selv om han kun har vunnet seks løp i 2014, har fem av seirene kommet i oktober. Kaj Widell kusker Nettavisens V4-banker på Romme mandag. 

Spiken
6 Vacqueyras (V4-3/DD-2) brukar inte tävla som bäst under sommarhalvåret och det i kombination att han matchats i tuff omgivning i varje start har bidragit till att han inte vunnit lopp sedan januari då han segrade på V75. För ett år sedan hade han fyra raka segrar och med det här loppet tror vi han börjar rada segrar igen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Luringen
1 Ross Laday (V4-2/DD-1) fick offra en rejäl speed för att komma till ledningen senast och höll med tanke på det bra. Nu kan han få lifta med och på kortspeed är han sylvass.