Mange muligheter til å vinne i kveld

Jarlsberg, Biri og Harstad kjører alle løp i kveld, og med tre V5-spill finnes det flusst av vinnermuligheter. Her kan du spille til løpene.

Av tidsmessige årsaker har vi kun tips til Harstad i kveld, men det er også fine sportslige og spillemessige løp på Jarlsberg og Biri.

Her finner du Nettavisens V5-tips til Harstad.

På Jarlsberg er det kvalifisering til Jarlsberg Grand Prix hoppeavdeling. Det kjøres tre forsøk hvor de fire beste i hvert går videre til finalen. Den går av stabelen i forbindelse med banens tradisjonelle sommertrav om to uker.
Tinita Love gjør et meget spennende comeback etter skade. Topphoppa har ikke startet siden oktober i fjor. Dersom hun fortsetter der hun slapp kan det være et internasjonelt kort i årene fremover.
Når det gjelder V5'en på Jarlsberg, tror vi den blir favorittpreget, og anbefaler spillerne å vurdere samlebonger.

På Biri er V5-omgangen mer åpen. Løpene er en blanding av fin sport og flere utfordrende spilleløp.

Her finner du tipsene til den spennende V75-omgangen på Forus lørdag.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin