Mange vinnere fra tet

Teten er som kjent meget viktig på Drammen travbane. Også denne mandagskvelden ble det mange vinnere fra den posisjonen.

V5A åpnet med at Arnie Dance og Steinar Hammersborg stakk til teten. Vel i tet fikk de dempe tempoet til 1.21 første 1000, og på oppløpet hadde ekvipasjen relativt god kontroll på Moon Ulvholm. Sistnevnte ble soleklar annen etter et løp i lederryggen. Favoritten Cass F ble tredje på avstand etter et løp i tredje utvendig.

Alf Tibur og Lars Anvar Kolle suste til tet i det neste løpet. Tempoet var 1.19 den første kilometeren. I lederryggen satt Sequoia med Eirik Høitomt i sulkyen. Han tok opp litt i siste sving slik at Kolle kjørte unna. Dermed kom åpningen. Mot mål kom de to duellantene helt likt, og det måtte foto til for å se at Alf Tibur var det lille nødvendige foran. Favoritten Royal Diamond ga seg noe etter et løp i dødens.

Sto hardt til - likevel suveren
Krem sto hardt inne på 20 meter tillegg i et tidsløp, men beviste nok en gang at form slår klasse. Gunnar Austevoll klemte til tidlig og overtok teten ut av den andre svingen. Etterhvert fikk han favoritten Frisli Modin opp i rygg. På oppløpet stakk Krem unna til en klar seier, mens Frisli Modin måtte nøye seg med annen.

Som ventet styrte Kai Johansen Liz Ideal rett i tet. Tempoet var 1.20/1.19. På oppløpet forsøkte lederryggens Biggest Wish et angrep, men lederen hadde krefter igjen og vant lett. Mye betrodde Artig G.T. var meget svak etter et løp i tredje utvendig.

Suveren fra dødens
Obrigada innledet i tredje utvendig, men Olav Mikkelborg sendte hoppa tidlig i angrep. Etter en runde var de fremme i dødens. Inn i den siste svingen fikk de overtaket på ledende Frezia Oaks, og på oppløpet dro favoritten unna til en suveren seier.

Eskelands Odinson var kjapt i tet sammen med Gunnar Austevoll. De kjørte unna i jevnt 1.33-tempo, og vant veldig lett til slutt. 4-åringen som trenes av Tor-Martin Moe kan trolig gå en fin sesong i møte.

Tangen Scott ble tatt rolig fra start av sin kusk Vidar Hop. Etter en drøy runde angrep de fra fjerde utvendig, og runden igjen var de fremme utvendig for ledende Spik Tassa. Inn i den siste svingen koblet megafavoritten et grep, og seieren ble enkel, uten at hesten fungerte helt som best. Spik Tassa fullførte fint til soleklar annen, og er klart spillbar fremover.

Blindemaske gjorde susen
Også kveldens avsluttende løp ble vunnet fra tet. Cato Antonsen hadde denne gangen utstyrt Fox Ås med blindemaske, og hesten suste til tet. Etter passeringer på 1.16/1.17 avviste de Hot Mail med hode og hals mot mål.

Her finner du komplett premieliste fra kveldens løp i Drammen.