Marius setter straffesparket

Lady Florence blir kjørt av Marius Høitomt denne søndagen. Dette er vår V65-banker. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Lady Florence blir kjørt av Marius Høitomt denne søndagen. Dette er vår V65-banker. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Våre V75-forslag fra Leangen lørdag spilte inn fantastiske 1,2 millioner, og lukene ble tømt da. Fra Sørlandet søndag så jakter vi på en ny opptur.

Sportspills meny søndag:

V4 Täby galopp (frist kl 18.30): Vidunderlig utfordrende V4-omgang

Med banker på 2. valget Tender Love i V75-6 mot dagens tyngste favoritt og en ellers strålende rangering, så ble det en festlørdag for Nettavisen og Kurt Leirvågs V75-tips fra Leangen. Hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og hadde en snittutbetaling på 26 000 kroner. I tillegg ble det selvsagt også klaff for det største V75-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440).

Totalt ble det drøye 1,2 millioner kroner innspilt på Leangen lørdag og spesielt gledelig var det at mange av andelslagene som gikk inn var solgt i fem andeler a kr 200. Andelshaverne som hadde kjøpt en slik andel, kunne kvittere ut 5000 kroner på sin investerte 200-lapp.

Les mer om storgevinsten her: Nettavisen spilte inn 1,2 millioner

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Sørlandet denne søndagen så er løpene litt tynne, men dermed er det ikke sagt at det kan bli fine kroner i V65-spillet. Vi byr nemlig på et par sjokk som ikke blir mye spilt... Bankeren heter 1 Lady Florence (V65-3), og den kommer ut med sterke rapporter i ryggen. Marius Høitomt som stadig gjør det bedre i vognen er hestens kusk, og vi tror på GULL. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Sørlandet:

V65: 18.00

V5: 19.05

DD: 19.25

Løp ellers denne søndagen: V75 på Solvalla med start kl.14.30. V4 på Täby med start kl.18.30.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er våre objekter til dagens løp på Sørlandet:

V65-1 : 1 Enzo Coeur – Har en RÅTTEN rad, og den har dessuten vært ute i mye monte som den ikke liker spesielt bra lengre. Fjerde sist så var den ute i et vanlig travløp, og vi likte det vi fikk se der. Løste skarpt i fra start, og fikk rygg på gode American Sine. Feilet som PIGG i stengt posisjon mot oppløpet, og den virket helt ubrukt da. Hadde gått en tid på 16-tallet over samme distanse som her uten galopp. Kommer nå ut med fine rapporter i ryggen etter en liten pause, den er kjapp ut, og den får Eirik Høitomt opp. Prøves i svært overkommelige omgivelser.

V65-2 : 2 Komnes Lydia – Her er det bortimot bingo med en rekke kusker som ikke vet hvordan det er å vinne løp, og hestene som også er med her, ja, flere av de hører hjemme i rene jakter. Draget vårt står billig inne i dette løpet, og den har fått en blåser i kroppen etter pause. Fjerde sist så taper den kun for Solakongen, og den gjør et OK løp da. Kusken kjenner hesten godt da hun eier den selv, og det er i hvertfall ikke noe minus her. Prøves som et mulig sjokk, men her er det altså bare å krydre bongen med så mange hester som mulig.

V65-3 : Lady Florence – Her har Marius Høitomt et rent straffespark med vår banker for dagen. Ble tatt ned på streken i sitt siste løp, og den travet altså sterke 15,8/2100ma. Kommer nå ut etter en pause, og Frode Hamre forteller om en hest som har sett meget fin ut på 18/2100m i jobb. Her kan Marius dempe så mye han vil i tet pga det finnes ikke en hest i dette feltet som er «modig» nok til å trykke opp noe fart underveis. Taper normalt sett aldri dette løpet om den er frisk for dagen. BANKER!

V65-4 : 8 Tyri Gubben – Er TOTALT OVERLEGEN på kapasitet, men Trond Haugen ligger særdeles lavt før dette løpet. Må uansett med på alt, for den kan vinne her på 60% form… 7 Granfaks – Blir stadig bedre, og den var positiv nå sist i V75. Her dukker den opp i helt riktige omgivelser, og den er selvskreven. Skal med på alt av bonger.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 2 Edson Boko – Er fullstendig overlegen på kapasitet, og den har gjort to fine løp etter at den kom til Norge. Sporet denne søndagen er vi uansett noe skeptisk til, og vi tørr derfor ikke å banke den. Feilfritt så dreier det seg om en vinner, men på lørdag så kan det fort være litt verdi å spekulere med tanke på at den står i et VRIENT spor. 7 Hywind – Har løftet seg i ny regi, og her kan det bli tidlig tet. Fra tet, ja, da er den selvfølgelig meget aktuell, og vi tar denne outsideren med på samtlige forslag.

V65-6 : 8 Moneyline Volo – Var veldig fin etter pause nå sist, og den avgjorde sikkert tilslutt. Hadde uansett svært godt av den blåseren i kroppen sin etter pause, og den kan ventes enda et hakk forbedret til søndagens oppgave. At distansen nå er lengre er kun et pluss for hesten til Øystein Tjomsland, og mot en SVÆRT overkommelig motstand så er vi klart inne på at Moneyline Volo legger på til to seire.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.