Martine sin kjempe innfrir

Martine Finsand har et spennende kort foran de store monteløpene i 2015 med stilige Sonar Brodde.
Martine Finsand har et spennende kort foran de store monteløpene i 2015 med stilige Sonar Brodde.

Vi lanserer flere sjokk fra Jarlsberg denne søndagen, og selv om vi banker en favoritt så kan dette gå mot store kroner i V65-spillet.

Etter gårsdagens formidable V75-omgang fra Bjerke så er det en litt roligere dag i vente denne søndagen. Det finnes dog mange muligheter å tjene penger på, og allerede kl.12.45 så er galoppen i gang fra Täby. Her finner du våre tips til Täby Deretter venter en meget interessant V64-omgang fra Färjestad. V64-spillet har spillstopp kl.15.10. Her finner du våre V64-tips Så er det trav på ISEN fra Harstad, og her starter V5-omgangen kl.15.40. Så avrunder Jarlsberg med V65 kl.18.00.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Jarlsberg denne søndagen så tror vi at DYKTIGE Martine Finsand sitter seg opp på en klink vinner i V65-spillet. Mektige Sonar Brodde tror vi kan være noe for de store monteløpene i 2015, og vi kan ikke helt se hvem som skal ta opp kampen om den er i nærheten av det som den viste sist. Få ellers med deg spennende info på sjokkene våre i V65-1, V65-3, V65-4, og V65-5!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Jarlsberg:

V65: 18.00

V5: 19.05

DD: 19.25

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er vår tekst til løpene fra Jarlsberg denne søndagen:

V65-1 : 7 Scarlett Gede – Har levert knallsterke løp på slutten, og den var også solid sist. Drar stor fordel av et lite felt, og den kan mose denne gjengen selv om den skulle havne utvendig leder! SPILLES!

5 The Taste Of Energy – Var helt RÅ på sitt beste i fjor, og den holdt blant annet lekestue med en knalltøff gjeng i V75’en på samme distanse på Sørlandet 20.07. Så lysende fin ut sist, er på vei mot storformen, og for dem som garderer vår favoritt så kan dette være sjokket i løpet.

V65-2 : 2 Sonar Brodde – Dette tror vi blir en HIT innen monte om den får holde seg hel. Den «eide» banen nå sist, og den digre flotte hesten gjorde et enormt inntrykk på oss. Er totalt overlegen på kapasitet, og vi kan ikke se helt hvordan denne skal tape om den er 80% for dagen. Dette er vår nye monte favoritt, og en slik hest kan ikke vi gardere denne søndagen. Rytter er meget dyktige Martine Finsand.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 2 Løng Andrine – Kom ut etter en nesten 4-mnd pause sist, og den så helt LYSENDE ut for dagen! Ble sittende bom fast i kulissene etter hinder på veien, og her var det MYE krefter igjen. Får supertalentet Marius Høitomt opp denne søndagen, og fra tet/rygg leder på Goroso Gasell så kan denne sjokke! OBS!

V65-4 : 6 Speedfighter E. – Er en bra hest for klassen, og vi var spent på den etter pause nå sist. Da var Kristine Kvasnes litt uheldig underveis, og hun ble hindret flere ganger i selve løpet. Ble ikke brukt en meter, og Kvasnes var ikke bortpå hesten nedover oppløpet. Er normalt sett lynrask ut den motsatte veien på volte, den har fått et løp i kroppen, og den kan lede lenge om Per Oleg Midtfjeld prikker starten. OBS!

V65-5 : 10 Jotun – Bak favorittene 5 Odd Herakles/7Frakast så kan draget vårt vise seg å være interessant. Kom ut med ENORME rapporter i ryggen sin sist, og Kruse trodde at han satt bak en klink vinner. Da presterte den klart under pari, og den kan ikke ha vært frisk for dagen. Er VELDIG bra på kapasitet, og viser den det som den gjorde i trening før løpet nå sist, ja, da kan den sjokke. Legg merke til at den blir kusket av skrellkusk Gunnar Austevoll denne søndagen.

V65-6 : 6 Stark Palema – Var helt «DØD» sist, og den kan umulig ha vært frisk for dagen. Nest sist så leverer den en bunnsolid sisterunde i 14 fart. Tredje sist så er den helt RÅ til seier etter et mildt sagt tøft opplegg. Tåler å bli brukt underveis, og den burde ha en lav 16 tid i kroppen sin. Tung bane er kun et stort pluss, og i et vidåpent løp så er dette vårt drag.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.