Mats byr på en tøff banker

Ørjan Kihlstrøm kjører vår banker fra Eskilstuna tirsdag.
Ørjan Kihlstrøm kjører vår banker fra Eskilstuna tirsdag. (Hesteguiden.com)

Tipsene har satt meget bra i Sverige den siste tiden, og totalt sett har vi kammet med oss rundt 150 000. Fra Eskilstuna tirsdag så byr Mats på nye vinnere.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Det flyter bra på for våre svenske traveksperter Mats Persson og Børje Andersson om dagen. Under torsdagens V4-løp på Kalmar ble det klaff for samtlige andelslag på Eksperten og både det mellomste og det største V4-forslaget på Nettavisen satt og med 4 630 kroner i utbetaling ble det ca 50 000 innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Hagmyren søndag ble det treff for det største V4-forslaget (innl.pris kr 924) og treff på sju andelslag på Eksperten og utbetaling for fire rette landet på pene 7 833 kroner. Det betød drøye 62 000 kroner innspilt og at gutta har fått med seg gevinster for over 100 000 kroner de siste dagene.

Mandag ble det klaff for det største V64-forslaget på Färjestad (innl.pris kr 1400) og fire andelslag på Eksperten og totalt ble det nye 50 000 innspilt på Färjestad mandag. Det innebærer ca 150 000 kroner i gevinster siden torsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Eskilstuna:

V64: kl.19.08

DD: kl.20.36

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Når det gjelder dagen i dag så venter det lusnjtrav fra Jarlsberg med start kl 13.37. Våre tips finner du her. Om kvelden i Norge så er det Kala som står for V65-omgangen med start kl 18.30, og der byr vi på knall info rundt bankeren. Sjekk våre tips her

Fra løpene på Eskilstuna så har som vanlig Mats jobbet frem en banker samt en luring. Sjekk ut følgende:

Bankeren:

10 Julio De Luxe (V64-5) gillar lång distans och får dessutom Örjan Kihlström i sulkyn för första gången. En kortare tävlingspaus och innerspår på tillägg kan ställa till det, men vi håller hästen högt och tror att han kommer att visa hur bra han egentligen är.

Luringen

Årets Dam-SM (V64-6) har samlat ett startfält av ren V75-klass och blir ett mycket sevärt lopp. Caroline Åkerlund brukar spara speeden på sin 5 Staro Fighter och det kan vara ett vinstgivande drag den här gången. Form och kapacitet har hästen definitivt för att duga trots att motståndet är stentufft.