Lerum med kanontips i V64-spillet på Färjestad 29. november
Undertegnede serverte meget sterke V64-vurderinger denne mandagen, og det ble en herlig opptur for flere av våre kunder på Eksperten. Thebankonbroadway (3-valg) innfridde som en solid banker, og den lekte hjem løpet fra tet. Ivanhoe Jaam (2-valg) stod først på ranken mot en av dagens tyngste favoritter. På Eksperten ble det fullklaff for tre bonger, og de kostet fra Kr.2 000 (fire andeler a 500) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Disse betalte ut fra Kr.11 092 til Kr.11 666,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Harstad er sist ut denne kvelden, og her venter en herlig V65-omgang. Bankeren sparte vi til finalen, og det løpet taper ikke 2 Tanic Plane om alt går riktig for seg. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 5 Mietor – Vant enkelt sitt monteløp tredje sist, og gjorde det mot flere av de den møter nå. Linda Kristiansen er BEST blant rytterne, og i Harstad betyr slikt litt ekstra mye. Er garantert på foto om alt går riktig for seg, og den står klart først på ranken hos oss.

V65-2 : 3 Pretty Devil – Fullførte OK i Sverige sist, og har funnet en veldig fin form. Er dog ikke å stole på, og vi avstår derfor fra et bankerspill. Løpet ellers holder svak kvalitet, og det skal ikke mye til for å vinne dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 11 Gutvotten – Her er det VELDIG åpent, og de fleste av disse er nesten umulig å regne på. Vår ide har OK kapasitet, den har møtt bedre hester enn dette, men er altså veldig usikker. Dukker opp i ny regi, det vil bli gjort balanseendringer, og den er altså god nok på kapasitet. Settes knepent først, men løpet ellers er vidåpent, og vi garderer bredt.

V65-4 : 6 Brønnlund Ask – Tilleggene betyr mindre i såpass små felt som dette, og vår ide har en OK oppgave foran seg. Fullførte fint sist, og var da ute mot betydelig bedre hester enn hva den møter nå. Var dessuten nyklippet, og fin. Er ikke ueffen om den skulle være ytterligere forbedret i kveld. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 5 Florican Plane – Blåser normalt rundt en gjeng som dette, men var altså ikke helt på topp sist, og det er klart at det gjør oss noe usikre. Er en soleklar tipsener, men blir likevel ikke vår hovedbanker i omgangen.

V65-6 : 2 Tanic Plane – Er kveldens BESTE banker, og den spekulerer vi ikke mot. Kommer ut etter pause, den er fikset på, og rapportene går i dur. Husk på at vi her snakker om en hest som var favorittspilt mot kanonen Rambunctious Ravin tidligere i år… Må være LANGT under pari i kveld om den ikke tar seg av dette, og det kan vi ikke spekulere i. ALL IN!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.