*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Mega mandagsjackpot

Faksen Jr og kusk Jan Ove Olsen har vunnet en rekke storløp de siste årene. Her slår de Tekno Odin på Jarlsberg høsten 2012. Foto: hesteguiden.com

Det er utrolige 2.9 millioner svenske kroner i jackpot i Bollnäs i kveld. - Jeg tror jeg blåser storfavoritten, sier norske Jan Ove Olsen.

03.03.14 08:33

En favorittpreget rekke betød at det ikke ble utbetaling hverken på fem eller fire rette i Eskilstuna søndag. Dermed overføres SEK 2 908 836 til sekserpotten mandag. Nettavisen tilbyr som vanlig andelslag i en rekke prisklasser og i tillegg kan du levere forslagene på denne siden fra mandag morgen.

Husk at du beholder hele gevinsten når du leverer et av forslagene i boksen under.Det ble ålreit uttelling på de som fulgte undertegnedes minste V4-forslag i Boden i går. Femtevalget 9 Vesle Ann sto på tre hester i V4-1, mens to hester var nok til å fange 1Tomorrowsine og 13 Opera C Viking i de påfølgende løpene. Dermed sto vi igjen med sju hester i siste avdeling der vi måtte nøye oss med nestfavoritten Pendolino Sam og 1297 kroner tilbake for en innsats på 168.

Over til Bollnäs der en flere topphester er på farten tirsdag kveld. En som er optimist er den Huddiksvall-baserte bergenseren Jan Ove Olsen som kjører 9 Faksen Jr i V65-5. Hesten har startet to ganger etter pause. Først ble han sjuende i årsdebuten, mens han galopperte fra start sist.

Husk at du beholder hele gevinsten når du leverer et av forslagene i boksen under.


- Han kjentes utrolig fin ut i varmingen og prøvestarten. Jeg tok greit en lengde på hestene innenfor fra start, men så galopperte hesten da jeg skulle kjøre innover i banen. Faksen Jr har endelig fått være frisk en hel vinter og han er utrolig godt trent. Jeg tror han får en kanonsesong, sier Olsen.

- 10 Stamping slo dere klart på Bergsåker - har fire strake seirer, og blir trolig klar favoritt. Blir det revansj i kveld?

- Jeg tror f... meg det. Jeg tror vi blåser dem alle sammen, sier Olsen, som mer enn gjerne deler sine vurderinger i de andre løpene.

- Jeg kjører 6 Ekke Ålj i V64-4. Han er lynhurtig fra start og jeg tror vi kan være tidlig i tet. Da kan det bli langt fram for Bro Viking som står i bakspor på tillegg.

- I V64-3 kjører jeg 3 Milton Zet for Daniel Redén som selv kjører elitloppsdeltakeren 5 Shaq Is Back i årsdebut. Jeg håper å komme meg til tet for å slippe til Daniel. Jeg kjørte tre årsdebutanter for Daniel for et par uker siden. Med alle var meldingen på forhånd at de kanskje trengte løp. Vel, jeg vant med to av dem og tapte på målfoto med den tredje. Shaq Is Back vinner dette løpet. At det er full distanse betyr ingenting. Det er ingen i feltet som klarer å trykke opp farten underveis, avslutter Jan Ove Olsen.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag