Gå til sidens hovedinnhold

Megaman Neo årsdebuterer

I 2009 vant Megaman Neo syv av 16 løp og tjente 860 000 kroner.

I 2009 vant Megaman Neo syv av 16 løp og tjente 860 000 kroner. I år legges lista enda høyere: - I år er det løp som Elitloppet og Oslo Grand Prix som gjelder. Jeg tror han får sin beste sesong, sier en optimistisk trener foran årsdebuten.

Trond "Buller'n" Anderssen har Super Arnie-sønnen i trening. Hingsten har alltid vært et gedigent emne, men har gjerne skuffet over siste hinder:

- Det er riktig. Megaman Neo har gjerne vunnet kvalifiseringene til de pengestinne løpene - for så å skuffe i finalene, men kapasiteten er gedigen. Nå har han trent flott i hele vinter. Jeg synes faktisk at han virker sterkere og bedre forberedt enn noensinne. Derfor er det realistisk å tro at han skal gjøre det enda bedre i år enn ifjor, sier Trond Anderssen.

Stygt skadet
Selv har han nettopp vært involvert i en stygg ulykke. Han fikk en hest over kneet og ble stygt skadet, men har egentlig hatt kjempeflaks: - Hesten skulle inn på hengeren, men skled og havnet utenfor. Dermed ramlet den uforskyldt oppå kneet mitt. Det kunne gått uendelig mye verre, så egentlig hadde jeg kjempeflaks. Det har likevel vært tungt å ligge med beinet rett ut i nesten to måneder. Nå kan jeg endelig ha foten nedover, og nå kan jeg snart sette meg i bilen og komme meg litt rundt. Jeg var på Bjerke sist onsdag, og jeg skal på Momarken lørdag. Det er deilig å "være med" igjen, og legene har sagt at jeg skal komme fra dette uten varige men, sier Norges mest suksessrike travtrener.

Klemmer til

4 Megaman Neo kommer til å ha mange tilhengere i V75-6/Steinlagers æresløp. Førstepremien er på pene 250 000 kroner. Treneren har taktikken klar: Megaman Neo er alltid bra etter pause. Nå vet jeg at det er meldt flott bane på Momarken. Dermed kommer vi til å rive av alle skoene og la ham konkurrere skoløs. Han er aller best med den balansen. Jeg er veldig sugen på teten, men vet at det kan bli vrient å rappe teten fra 2 Cromwell. Uansett blir taktikken å klemme til fra start, og jeg synes Megaman Neo er seiersaktuell direkte. Jeg ville hatt ham med på V75-bongen, sier Trond Anderssen.

Husk at det er 21,7 millioner kroner ekstra i syverpotten. Det er mulig å vinne hele 60 millioner kroner i V75. Fristen for å spille er lørdag klokka 15.05.

Kommentarer til denne saken