Meget enkel oppgave

Johan Untersteiner kjører vår banker på Mantorp - 4 Traveling Man i V64-1. Foto: hesteguiden.com
Johan Untersteiner kjører vår banker på Mantorp - 4 Traveling Man i V64-1. Foto: hesteguiden.com

Traveling Man er en av Sveriges beste hester. I årsdebuten på Mantorp søndag møter han hester godt over middagshøyden.

Etter en periode med mye stang ut for Nettavisen, ble det endelig fart på sakene igjen lørdag. I en V5-omgang som Kurt Leirvåg beskrev som hinsides vrien, fikk Leirvåg rett. Hans største V5-forslag på Nettavisens (innl.pris kr 1536) suste inn med fem rette. Det samme gjorde fire andelslag på Eksperten. Uttellingen ble storfine 27 663 kroner. I tillegg ble det klaff i V75-spillet for 14 andelslag (med navn Nettavisens Meyerfest) som hver seg betalte tilbake ca kr 5000. Totalt spilte Nettavisen inn gevinster for over 200 000 kroner lørdag.

Klikk her for å se Nettavisens tilbud av andelslag på Eksperten.

På Åby torsdag satt det store V64-forslaget her på Nettavisen klokkerent. Bankeren Rosso Pomodoro innfridde i V64-2 og la grunnlaget for seks rette på det store forslaget (1440 kroner). Totalt ga det 21 689 kroner innspilt for de som leverte forslaget. I tillegg ble det flotte V4-gevinster i Østersund onsdag og totalt over 60 000 kroner tilbake der.

Dermed har Nettavisen spilt inn over 300 000 kroner de siste dagene og forhåpentligvis kommer det mer søndag. Søndagen innledes med V4 fra Skellefteå, fortsetter med V64 fra Mantorp. Deretter overtar Danmark med internasjonal V5 fra Ålborg. Til sist skal Frode Gjesdal følge opp sin svært gode trend i Harstad når Norges nordligste travbane inviterer til internasjonal V65 søndag kveld.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.

Undertegnede er normalt ikke en som klamrer seg til store favoritter, men må tidvis gjøre unntak. En gang var da elitloppsdeltakeren Shaq Is Back årsdebuterte i Bollnäs tidligere denne uken. I V64-1 på Mantorp i dag er stallkameraten 4 Traveling Man på farten i samme ærend.

Traveling Man har en veldig lignende oppgave som det Shaq Is Back hadde. Et eliteløp der ingen av konkurrentene har noe å tjene på å svare opp den store favoritten, og ingen har krefter til å presse opp farten underveis. Dermed ligger det an til tidlig tet, full demping i mellomrunden, og full kontroll i en kjapp avslutning.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.


Bare for å understreke hvilken fin allrounder Traveling Man er; Han vant tre løp på full distanse i fjor og travet seks ganger (!) på 1.10-tallet. 

Svensk lunsjtrav søndag:Global Octopus runder alle

Fire år gamle 9 Dionne Sisu blir ventelig stor favoritt i V64-3. Det dreier seg om et stallmannsløp der favoritten står på 20 meter tillegg, og jeg prøver meg med garderinger. 

Duoen Daniel Redén/Johan Untersteiner har ikke bare Traveling Man til start søndag. Jeg bruker 4 Rascal Zet som dobbelbanker sammen med 3 Chiquelline i V64-4.