Meget spennende fra Harstad

Liss-Karin Sandvik blir en nøkkelkusk for oss i dagens V65-omgang.
Liss-Karin Sandvik blir en nøkkelkusk for oss i dagens V65-omgang.

Etter at det gedigne stevnet er over på Bjerke så byr Harstad sine kunder på en fantastisk spennende V65-omgang. Vi har jobbet frem en frekk banker.

Sportspills meny søndag:
V75 Bjerke: Toppløp fra ende til annen
V5 Bjerke: Lannem Silje og Support Justice gir samlebonger
Oddstips 1: Ingen gresk tragedie for Ranieri
Oddstips 2: Kongsvinger må vinne
Tippetips: Åtte EM-kvalmatcher på søndagskupongen

Fra Skellefteå lørdags-kveld så ble det fulltreff på ELLEVE av våre Ekspertenlag. Totalt spilte vi inn over 90 000, og det var en herlig avslutning på en innholdsrik dag. Nå venter en fantastisk søndag, og fokuset for de fleste er rettet mot Bjerke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

For å illustrere litt hvor stor denne dagen på Bjerke er, så er det ett løp med førstepremie på kr 40 000 (V5-1), det er tre løp med 100 000 kroner i førstepremie, det er 250 000 kroner i førstepremie i et løp, to løp har førstepremie på 375 000 kroner, to løp har førstepremie på 500 000 kroner, to løp har førstepremie på 750 000 kroner og til sist har Vamblodsderbyet en førstepremie på 1 million kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det betyr at vinnerne av de tolv løpene totalt hanker inn 4 840 000 kroner. Tar vi da med resten av premiene nærmer vi oss ti millioner i hestepremier og det forteller noe om at dette er den viktigste travdagen i Norge for hesteeierne her hjemme. Våre tips til denne PANGDAGEN finner du her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Harstad:

V65: kl.19.00

V5: kl.20.00

DD: kl.20.20

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Her er våre godbiter til Harstad denne søndagen:

V65-1 : 8 Cinamon Boy – Har nå fått seg tre løp i kroppen etter pause, og dette er en hest som er BETYDELIG bedre enn raden. Nå sist i Sverige takter den voldsomt om etter sene luker, og den går helpigg inn i mål med alle kreftene sine igjen. Ai, Ai, Ai, hvilket herlig inntrykk. Begynte å finne storformen om høsten i fjor også, og det var da den vant sine to løp det året. Står her perfekt til for å smyge med, og skulle det ikke bli helt feil for denne kusken så er Cinamon Boy meget interessant i V65-innledningen.

V65-2 : 12 Eigelands Viktor – Her føler vi at det er STOR forskjell på hestene, og favoritten i løpet mener vi bestemt blir overspilt. Draget vårt blir feltes beste hest, og selv om formen ikke er helt på topp der i gården så må dette dreie seg om en bra sjanse. Den gjorde et godkjent løp sist, og normalt sett så skal den være enda et knepp forbedret nå. Var en hit i Harstad i fjor, og det kan fort være duket for årets første seier nå. 8 Sjøvoll Prinsen – Er en traver med bra kapasitet, og den feilet med mye krefter igjen på siste bortre nå sist. Gangen før så gjorde den en strålende opphenting etter galopp. Får her rutinerte Jan Martin Bjerring opp, og den skal bli spennende følge. Kan fort overraske i en feilfri utgave, og vi roper et varsko!

V65-3 : 2 Husby Lynet – Har et skreddersydd løp foran seg denne søndagen, og den er verdt å prøve. Har fått fire løp i kroppen etter en lengre pause, og den var positiv sist selv om det tok imot den siste biten. Nå skal den ut på en distanse som passer hesten bedre, og sporet ble jo helt perfekt. Kan åpne bak bilen, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Blir lite spilt, og det tar vi imot med takk.

V65-4 : 9 JTS Sunshine – Har slitt i år etter et helt strålende fjorår. Nå tyder uansett ting på at formen endelig er på riktig vei for vår ide her, og den avsluttet fakta meget bra i kulissene nå sist. Tente voldsomt til når draskylappene ble nappet ut mot oppløpet, og den kom til mål med krefter igjen. Er her helt riktig ute når det gjelder motstand, og dette er et spennende skrellbud i omgangen. OBS!

V65-5 : 5 Wild Masa – Var bra før i år, og vi likte den godt nå sist etter en lengre pause. Avslutter da strålende, og det var krefter igjen på tanken over mål. Bør ha gått enda litt mer frem med et løp i kroppen sin, og her har den meget fine betingelser foran seg. Motstanden skremmer ikke noe sånn veldig, sporet er perfekt, og denne frekkisen fortjener en sjanse her.

V65-6 : 3 Engas Kvikk – Denne MÅ spilles nå, og i et vidåpent V65-spill så prøver vi oss med et frekt bankerspill. Vi velger å se bort ifra løpet som den gjorde sist for da var det monte. Nest sist så var det Engas Kvikk som ble brukt underveis, og da ble hun kun plukket ned av en smygkjørt Moe Granar oppunder mål. Tredje sist så gikk den et enormt løp etter galopp, og da stod den altså likt med hester som Torpa Egon, Moe Granar, og Lykke Even. Var faktisk mer spilt enn de i totoen også… Står nå utrolig gunstig inne i løpet, og et stort felt vil gjøre det mer vrient for hestene på de lengste tilleggene. En Engas Kvikk uten noe tull på veien er spillbar alle dager i uken, og her skal sjansene være gode. BANKER!