Gå til sidens hovedinnhold

Meget spennende på Øvrevoll

Det er store penger på gang på Øvrevoll torsdag. Sjekk våre galopptips.

Denne løpsdagen velger vi å bruke 2 Vamp som dagens banker i V5-3. Han har startet to ganger i år uten å vinne men har allikevel vist gode prestasjoner som burde holde i dette selskapet. I begge startene har han vært slått av gode Dubai Samurai. Vamp står hver meter av distansen og trener Fretheim har sine hester i grei form.

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

V5-1:
Det kunne vært fristende å bruke 7 Lady Rossmo som banker i fravær av Poppi som dessverre ikke kommer til start, men jeg er litt usikker på hvordan hun takler gressbanen. Hun har gjort en start på gress og da var hun seks lengder bak nettopp Poppi. Moren til Lady Rossmo, Ticket to Ride har produsert avkom som er desidert best på dirt track. 4 Red Eishin avsluttet bra i siste start og kan forbedre seg ytterligere. Milly og Theatrical Sky er også hester det kan være verdt å ha med på bongen.

V5-2:
7 Bittersweet skal normalt kunne vinne dette løpet. Hun har vist stabil form så langt i år og distansen er passende. I tillegg har hun fjorårets beste amatørrytter på ryggen. En sterk utfordrer er 1 Definite Romance som gikk et godt løp 11. mai da hun ble annenhest etter Orson som er strøket i dag. 8 Noble Knight har enda til gode å vinne løp men nærmer seg sakte men sikkert. 10 Russian Roulette og 12 Reaching Nirvana er to hester som det kan være verdt å ta med på bongen. Dyktige Lea Olsen rir førstnevnte.

V5-3:
2 Vamp skaL vinne dette løpet etter prestasjonene i sine to siste starter. Han står hver meter av distansen og med dyktige Anna Pilroth på ryggen skal han slå resten av feltet.

V5-4:
12 Phili Boy forbedret seg mye fra sin første start i år og skal ha en god mulighet i dette selskapet. Utvendig startspor burde ikke være noen ulempe for han. 11 River Landing er i form og må regnes med helt i teten i dette laget. 1 Face The Fact vant to ganger på fem starter i fjor og er god nok til å vinne dette løpet. Usikkerhetsmomentet er formen i og med at han ikke har startet tidligere i år. 6 Zirkon vant karrierens første løp 5. mai over denne distansen og kan være en outsider. 9 Red Hero er lite startet og viste litt framgang i siste start. 8 Marcelis har en annenplass så langt i år. Er ikke veldig god men i dette selskapet kan han klare en god plassering.

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V5-5:
Siste avdeling er Øvrevoll Mile Cup med 200.000 kroner i samlet premiesum. Med 15 hester til start er det ikke alltid like enkelt men det er noen som skiller seg ut. 2 Archived hadde en flott sesong i fjor med tre seiere. Sesongdebuterte bra 21. april med en annenplass etter gode Giant Sandman. Det skal kunne være nok til å kunne vinne dette løpet. 6 Half Pint Bill er eksperten som har vunnet dette løpet tre ganger tidligere og alle tre ganger fra startspor 13. Han er feltets beste hest og kan ta sin fjerde seier i løpet selv med startspor 6. 8 Match Point skulle ha startet på Täby 8. mai men ble tatt ut av løpet da det ble flyttet fra gress til dirt track. Var god og i fjor og trener har sine hester i knallform. 15 Smart Endeavour fra Sverige vant i sin siste start på Jägersro. Har tidligere vist god form på gress i England og skal kunne enda bedre enn det han har vist i Sverige så langt. 4 Lazy Lord og 5 Daychan er outsidere i løpet.

Tips øvrige løp

Løp 1:
5 Hongkong Dancer og Espen Ski skal vinne dette løpet foran 2 Miss Kitty Grey som viste gode takter i siste start. 4 Intricate Talent tar den siste trippelplassen.

Løp 2:
8 Sir Lunchalott tar turen fra Danmark og gjør det for å vinne dette løpet. 7 Palindromic er en nyimport. Sigmund Tandberg pleier alltid å ha hestene sine i orden når de starter og det er ikke umulig at det blir seier direkte. 5 Silouette viste i fjor litt talent og kan ende på trippelen.