Meget spennende V64-omgang på Bergsåker

Robert Bergh kjører flere av dagens tyngste favoritter denne fredagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Robert Bergh kjører flere av dagens tyngste favoritter denne fredagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

350 000 kroner innspilt for Nettavisen tirsdag og onsdag. På Bergsåker denne fredagen så venter en meget spennende V64-omgang, og vi banker frekt!

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 lørdag: Kim må fikse jackpotmillionene
V65 Jarlsberg fredag: Larry viser vei
V5 Biri lørdag: En helfrisk V5-banker
Dagens oddsdobbel: Tøff debut for Schalke-keeper (19)
Nytt spill fra Norsk Tipping: Bli millionær med Nabolaget
Oddstips: Celso Borges skal redde Deportivo

Kurt Leirvåg viste solid tipsform før den store jackpotomgangen i V75-spillet på Biri lørdag! Hele 20 andelslag på Eksperten med lagnavnene "Siste V76 med Leirvåg" fikk ulikt antall seksere der hver sekser betalte ut 4 033 kroner. Totalt ble det 42 seksere og innleveringsprisen på lagene var hhv 960 kr, 1440 kroner og 1920 kroner. Samlet ble det 169 386 kroner innspilt.

På Momarken tirsdag 3. februar så serverte vi meget sterke V65-tips. Nettavisen sin reduserte V65-bong med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut FLOTTE Kr.8 406,-. I V5-spillet så fulgte vi opp, og her gikk Nettavisen sin lille bong med en innleveringspris på Kr.160 inn med brukbare Kr.2 552,-.

På Eksperten så satt 15 av våre V65-lag samt at alle V5-bongene gikk inn. Når kruttrøyken hadde lagt seg så viste fasit at vi spilte inn vel 180 000 på Momarken denne tirsdagen. Vi gratulerer dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


På Biri lørdag så er det DOBBEL-JACKPOT i V75-spillet etter at omgangen på Bjerke ble uløselig. Fra Biri 7. februar så ligger det dermed svimlende 6.636.092 ekstra i syverpotten.

I spillboksen under kan du allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til millionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Bergsåker:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne fredagen: V65 på Solvalla med start kl.12.45. V5 på Skive med start kl.16.07. V65 på Jarlsberg med start kl.18.30. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I lunsjen fra Bollnäs torsdag så satt alle våre V4-forslag, og den lille kupongen på Nettavisen med en innleveringspris på 180, ja, det betalte ut fine 1 460,-.

Fra Bergsåker denne fredagen så velger vi å spekulere i mot dagens tyngste favoritter. Vår banker kommer ut i V64-5. Her banker vi 4 Inez Fri som det virkelig LYSTE av sist! Sjekk ellers ut følgende:

V64-1 : 2 Fantastic Ås – Vi åpner denne fredagen fra Bergsåker med en hest som neppe blir veldig mye spilt. Fantastic Ås føler vi er på vei mot formen nå, og den skal passes her. Avsluttet fint sist etter at den fikk lukene mot oppløpet, og vi har 14,1 s 1000m. Med usikre rapporter på Velociraptor (Blødde neseblod sist) så må vi bare spekulere, og vi gjør det altså med en bortglemt hest på vei mot formen!

V64-2 : 10 Monster Monsun – Har vært ute i tøffe omgivelser, og den MÅ passes her. Raden er ikke den beste, men du verden hvor bra denne likevel har vært. Nå sist så viser den 23,4 s 900m etter galopp, og den kommer helt strålende tilbake i kulissene. Møter nå på en overkommelig gjeng, og greier bare Jan Ove Olsen å kjøre feilfritt, ja, da tror vi den vinner dette. SPILLES!

V64-3 : 1 Francais Du Gull – Var helt RÅ under Sweden Cup kval/finale i fjor, og den travet da 09,6/10,0 den dagen. Fikk så en reaksjon, og man valgte å ta den ut av løpene. Har nå fått seg to løp i kroppen etter et lengre avbrekk.Så meget fin ut i kulissene nå sist, og den viser 11,6 s 500m da. På fredag blir det tet, og vil Robert Bergh egentlig ofre Amaru Boko hardt i dødens første gang ut etter skade? Vi er usikker på det, og er klart inne på at Francais Du Gull blir vrien å fange! SE OPP!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-4 : 1 Street Justice – Her er det ÅPENT, og garderinger må til. Ideen vår står interessant til, og den er bedre enn raden. Gikk 18/1900m etter galopp sist, og dette er helt sikkert en av de bedre i feltet. Blir den bare ikke fast så dreier dette seg normalt om en fin mulighet. PRØVES!

V64-5 : 4 Inez Fri – Dette blir altså vår frekke banker for dagen. Det er snakk om en kapabel hoppe som tidligere har satt fast med krefter igjen på en 12-tid over samme distanse. Kom nå sist ut etter pause, og den bare bomber rundt feltet på et mektig sett. Den vinner utrolig lett, og på vår klokke så står det 12,8 s 1000m / 10,8 s 500m med krefter igjen. Feilfritt så lar den seg neppe stoppe. BANKER!

V64-6 : 9 Happygangster G.L. – Vi prøver oss med et sjokk i finalen, og vi gjør det med en hest som er betydelig bedre enn raden. Nå sist så leverte den et oppløp som det luktet svidd av, og den varslet igjen flott form. Løser det seg bare litt på veien fredag så burde den dukke opp på foto! Må tas på alvor, og vi plasserer den likegodt først som et sjokk!