Meget spennende V65-omgang fra Forus

Tøffingen Reventon (V65-4) er en av flere luringer på Forus i kveld. _Foto Morten Skifjeld/Hestehguiden.com
Tøffingen Reventon (V65-4) er en av flere luringer på Forus i kveld. _Foto Morten Skifjeld/Hestehguiden.com

På Jarlsberg mandag så satt to av våre systemer på Eksperten, og vi spilte totalt inn over 50 000. Fra Forus tirsdag så ser det spennende ut. Ny opptur i vente?

Etter en spillemessig bra helg, så fortsatte suksessen for Nettavisens travtips mandag. Fra Jarlsberg så satt to av våre V65-systemer på Eksperten, og vi spilte totalt inn over 50 000,-. Objekter som Ann's Kor T (5.valg-7,8%) + Oro Mission (5.valg-6,9%) ble servert på sølvfat i vår tipsartikkel her på Nettavisen. På det aller minste V65-spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 180) ble det to femmere og pene 622 kroner tilbake.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I Sverige ble det klaff for det aller minste spilleforslaget både i V4 og V64. På Romme ble det lille V4-forslaget ( innl.pris kr 128) belønnet med 624 kroner. Og i V64-omgangen fra Färjestad mandag kveld ble det lille V64-forslaget (innl.pris kr 128) belønnet med 488 kroner tilbake. I DD-spillet ble det også fin uttelling, spesielt på Romme da det minste DD-forslaget (innl.pris kr 200) betalte tilbake pene 1 304 kroner

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En av de aller fineste, og mest interessante trav-ukene er over oss. Til helgen så venter det altså divisjonsfinaler fra Bjerke om lørdagen, og der vil en alenekupong i V75-spillet være verdt hele 38 millioner. Om søndagen så er det altså duket for årets Derby, og Kriteriefinaler fra samme bane. Her venter det i tillegg et EKSTRA V75-spill hvor en alenebong vil betale ut 36 millioner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Forus:

V65: kl.18.30

V5: kl.19.41

DD: kl.20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Fra Forus denne tirsdagen venter en av årets beste menyer, og her var det litt av hvert å gripe tak i. Vi har jobbet frem følgende objekter mot utbetalingslukene:

V65-1 : 2 Cronos F. Boko – Har ikke gjort mye feil, og normalt sett så skal dette dreie seg om en TOPP mulighet. Er kjapp i fra start, og det eneste usikkerhetsmomentet på startsiden her er Oline Åstrup som er brennkvikk ut. Skulle dog Cronos F. Boko komme seg foran uten at det koster skjorten så vinner den normalt sett påny. 9 Sebastian Mølgård – Hadde et strålende fjorår hvor den kammet med seg seks seire, og avslørte sin flotte kapasitet. I år har den ikke vist så bra takter, men ingen skal tvile på at dette er en hest som på kapasitet er bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Kommer nå ut i en ny-behandlet utgave, og den er det opplagte motbudet.

V65-2 : 11 Hauge Kongen – Kom ut etter pause nå sist, og den gjør et fullt godkjent løp etter at den ble hindret et par ganger underveis. Var ikke tom i mål, og den fungerte som ønsket for dagen etter at man hadde justert litt utstyr/lettet den i balansen. Står NYDELIG inne i dette løpet, og med et løp i kroppen så er den helt sikkert enda et knepp bedre denne tirsdagen. Prøves som et mulig sjokk i et interessant løp. PS. 1 Bacchus ØK – Her uttaler Øksnevad ett sted at den kun skal startes i gang, mens han et annet sted uttaler at den kan vinne. Skulle Bacchus ØK gå feilfritt, ja, da er den helt overlegen, og den må selvfølgelig i a-gruppen.

V65-3 : 12 Unkas Titan – Dette er et dårlig felt, og vi blir ikke veldig overrasket om bomben kan smelle nettopp her. Hesten som vi velger å plassere først blir overhodet ikke spilt, men på kapasitet så er den 100% sikkert en av de aller beste i feltet. Den gikk bra etter pause tredje sist, og formen er nok ikke så aller verst. Nå får den Svein Ove Wassberg opp bak seg, og mot en dønn riktig gjeng så kan denne sjokke. 5 Muscleshavetalk SS – Gikk et OK løp i kulissene sist, og da viser den 13,6 s 1000m. Med tilsvarende takter her så skal det dreie seg om en BRA sjanse. Vegret seg dog bak bilen nest sist, og den feilet seg da bort direkte. Likte altså ikke bilen, og det gjør oss litt usikker på det som trolig blir en stor favoritt her.

V65-4 : 12 Reventon – Har motstandsmessig et GULLKANTET løp foran seg her, og den må bare prøves. Kommer nå ut etter en liten pause, og det er fine rapporter på den. Tredje sist så er den altså fjerde på en meget god tid i et løp som kanonen Ready Eddie vinner. Er den hesten i feltet med den hardeste skallen, og er den 80% for dagen så skal noen og enhver få kjørt seg. Sporet betyr ikke noe da han allikevel ikke kan åpne. Følges med argusøyne her, og den MÅ med på alt av seriøse bonger.

V65-5 : 10 MT Big Business – Dette er feltes beste hest, og den skal stå først på ranken selv om sporet kunne ha vært bedre. Har nå fått seg fire løp i kroppen etter pause, og den så helt fullstendig LYSENDE ut til seier sist. Kom til mål på en 15 tid, og det tilsvarer rundt 14,0 på Forus. Var helt ubrukt over mål, og «gamlingen» går en spennende høst i møte. SPILLES! 4 Priority Photo – Er en traver som sliter med helsen sin. Kommer nå ut i ny regi, og vi er slett ikke sikker på hvor bra formen er der i gården. Duger på fart, men vi er fakta litt usikker på viljen til å vinne løp, og føler at draget vårt er en hest med en bedre innstilling og MT Big Business blir derfor plassert først.

V65-6 : 1 Fight On Aristo – Tre hester kan vinne i finalen, og draget vårt måtte bare bli 1 Fight On Aristo som nå har fått to løp i kroppen etter en lengre pause. Den gikk helpigg i mål etter sene luker nest sist, mens den gikk en GOD sisterunde nå sist. I det siste løpet så fikk Calypso H. åpne første 1000m på 19,3… Da er det ikke lett å runde fra en plass i haugen. Nå står Fight On Aristo ypperlig til, den er kjapp ut, og vi har en klar feeling for at den kan sitte der som en godbit nå. OBS!