Meget spennende V65-omgang fra Forus

Onion FH er vår frekke banker fra Forus. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Onion FH er vår frekke banker fra Forus. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Nettavisen har spilt inn over 1,5 millioner kroner de siste dagene. På Forus tirsdag venter en meget spennende V65-omgang!

Sportspills meny tirsdag:
Lunsj-V5 Momarken: Vi spiller samlebonger
Oddstips 1: Brynäs spilles til flott odds
Oddstips 2:
Vålerenga vinner hockeyfesten

Med banker på 2. valget Tender Love i V75-6 mot dagens tyngste favoritt og en ellers strålende rangering, så ble det en festlørdag for Nettavisen og Kurt Leirvågs V75-tips fra Leangen. Hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med 7-riktige og hadde en snittutbetaling på 26 000 kroner. I tillegg ble det selvsagt også klaff for det største V75-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440).

Totalt ble det drøye 1,2 millioner kroner innspilt på Leangen lørdag og spesielt gledelig var det at mange av andelslagene som gikk inn var solgt i fem andeler a kr 200. Andelshaverne som hadde kjøpt en slik andel, kunne kvittere ut 5000 kroner på sin investerte 200-lapp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Solvalla søndag, så fulgte vi opp lørdagen på en bra måte. 28 andelslag på Eksperten gikk inn med 7 rette, og totalt sett så spilte vi inn nye 190 000 til våre kunder. Leif (2.valg) + Candor Hall (4.valg) var to godbiter som stod først på våre bonger.

Sammen med solide gevinster også fredag fra Biri, har Nettavisen rundet godt over 1,5 millioner kroner innspilt siden fredag.

På Forus sist tirsdag så ble det MILDT SAGT VRIENT, og ingen greide å løse V65-rebusen da. Fra Forus denne tirsdagen så er det igjen utfordrende, og det finnes ingen klare banker-kandidater. Vi går for en frekk variant, og velger altså å banke 2 Onion F.H. i V65-1. Dette er en hest som er på vei mot storformen, og fra drømmebetingelser så velger vi å gå all in. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Forus:

V65: 18.30

V5: 19.41

DD: 20.03

Løp ellers denne tirsdagen: V4 i Boden med start kl.12.20. V5 på Momarken med start kl.13.37. V64 fra Eskilstuna med start kl.19.08.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er våre objekter til Forus:

V65-1 : 2 Onion FH – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og her er det storform pågang. Den gikk bra etter galopp i V75 nest sist, mens den var tapper sist etter å ha blitt brukt flere ganger underveis. Kommer muligens ut med en lettere balanse kontra sist, den er brennkvikk fra start når den tramper avgårde på riktig fot, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. MÅ BARE PRØVES NÅ!

V65-2 : 3 Mahwah – Er BEST på ren kapasitet, og den har gjort sterke løp i kulissene etter galopper de siste to gangene. Kan helt sikkert langt ned mot 17,0 i en feilfri utgave, og da sier det seg selv at den ikke skal bli lett å ha med og gjøre her. Er behandlet etter det siste løpet. 1 I Am The Tiger – Har BRA kapasitet for grunnlaget, og den gikk meget fint etter galopp nå sist. Vi har 15,1 s 500m på den etter feiltrinnet, og den reparerer storveis. Opplagt en som skal tidlig på. 10 Take Tequila – Var nok noe under pari sist, men dette er uansett en hest som er MILEVIS bedre enn raden. Skal dessuten ikke være så usikker som noen av de mest spilte her. Legg også merke til at den er kuskeplusset med Øystein Tjomsland, og den kan fort overraske litt her.

V65-3 : 11 Grey Man – Må aldri følges i varming, for den varmer aldri bra, men dette er en hest med BRA innstilling, og den gjør stort sett sitt beste hver gang. Nå sist så gikk den PIGG i mål uten å få sjansen, og den varslet form etter en periode hvor den har slitt litt. I en jakt som dette så duger den alle dager i uken, og den MÅ passes! 12 Mieux Di Quattro – Gikk strålende etter galopp nå sist. Kom enormt bra tilbake, og den kjørte seg bom fast nedover oppløpet. Har kapasitet til å bombe rundt denne gjengen, og den skal bli spennende å følge i hendene på gamle-trener Øystein Tjomsland denne tirsdagen. OBS!

V65-4 : 9 Pågangsmot – Hadde trent knallbra før V75 på hjemmebane sist. Går da et helt GREIT løp etter pause, men den fikk det litt siste 100m. Nå har den fått seg en blåser i kroppen, og den kan ventes noen hakk forbedret. Senker normalt sett disse i en feilfri utgave, og det kan dreie seg om en FREKK BANKER for dem som tørr å ta en sjanse. Må bare prøves her, og vi ILER til med førstevalget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 3 Eenymeenyminymoe – Fikk maks etter pause nå sist, og den trengte den blåseren i kroppen sin. Ble dessuten kjørt veldig på sikkerhet for å unngå et nytt prøveløp. Selv om man ikke skal vektlegge det for hardt så var den foran Gentle Tilly i prøveløpet nest sist. Er slik vi ser det 110% sikkert en av de beste hestene på ren kapasitet, og selv om den står litt hardt inne i dette løpet så er den spillbar. Kan åpne fra start, og Atle Erga kommer til å gjøre et forsøk på å komme seg foran her. Skulle han lykkes med det så kan dette løpet være over. Blir helt latterlig lite spilt, og man skal være klar over at kusken har ambisjoner. Det skjønner vi godt, og roper et stort varsko!

V65-6 : 7 Lesja Kongen – Fyker normalt sett til tet, og da skal dette dreie seg om en MEGET bra sjanse. Var ute mot tøff motstand i hele fjor, og den hevdet seg ordentlig bra ved en rekke anledninger. Dukker nå opp etter en liten pause, og man skulle nesten tro at det er Øystein Tjomsland som har skrevet ut dette løpet. 20m ved 358 001, og Lesja Kongen har 358 000… Det er uansett solid matchet av Øystein, og det er ingen tvil om at han kommer til Forus med ambisjoner denne tirsdagen. SPILLES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.