Meget spennende V65-omgang på Momarken

Liv Pedersen rir vår banker denne tirsdagen.
Liv Pedersen rir vår banker denne tirsdagen. Foto: hesteguiden.com

Alle våre V75-forslag suste inn på Bergen lørdag, og totalt sett så spilte vi inn 800 000. På Momarken tirsdag venter en vidåpen V65-omgang. Du tar vel rygg?

På Mantorp mandag ble det servert bra V64-tips. Godbiten 10 Prince F.P. Romsås (5. valg) slo til som en herlig frekkis! Systemet på Eksperten (5 andeler a 1000) suste inn med flotte 71 443 til fem heldige kunder.

På Momarken denne tirsdagen er det vrient å være spiller. De helt klare bankerne finnes nemlig ikke i omgangen, og vi velger å banke frekt i jakten på de store kronene. 2 Juliana Brazz (V65-3) var tapper i monteløpet sitt sist, og på tirsdag så tror vi på revansje. Mer info om bankeren, samt dagens andre objekter finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gjorde STORESLEM i V75-spillet på Bergen Travpark 21. februar. Timber Mile (2. valg) + Kringelandtellus (4. valg) ble begge bankerspilt på en rekke lag på Eksperten. Hovedbankeren vår for dagen var uansett Tangen Ida som faktisk kun hadde 7% av innsatsene på seg fredag når vi publiserte tipsartikkelen. Vår lille V75-bong her på Nettavisen med en innleveringspris på 108 betalte ut knappe 5 000,-. Alle våre V75-forslag satt på Eksperten, og vi spilte inn 800 000,- til våre kunder.

Dette er ikke første gangen vi har spilt inn MYE penger til våre kunder i V75-spillet i år, og på Leangen 24. januar så spilte vi inn fantastiske 1,2 millioner. Allerede på lørdag så venter en ny V75-omgang med DOBBEL-SYVERPOTT, og du vet vel hvem du skal kjøpe bonger av?

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Momarken: 

V65: 18.30

V5: 19.41

DD: 20.03

Løp ellers denne tirsdagen:V4 på Eskilstuna med start kl.12.20. V5 på Drammen med start kl.13.37. V64 på Jägersro med start kl.19.08.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er våre objekter til dagens løp på Momarken:

V65-1 : 9 Dakadak – Hester reagerer forskjellig på lange avbrekk. De fleste gjør det bra første gangen ut, for så å prestere dårligere andre gangen ut. Nå var Dakadak SVÆRT positiv første gangen ut, og det var den mot en betydelig tøffere motstand enn dette. Har denne blåseren gjort godt for den skadeforfulgte kroppen, og at den kanskje er enda et knepp opp nå, ja, da snakker vi om en kanon sjanse. Da er dette en banker for de frekke. Må bare plasseres først, og på et frekt spill så kan den prøves alene.

V65-2 : 2 Xantippe – Er feltes beste hest, og med bra rapporter i ryggen, ja, så ILER i hvertfall vi til med førstevalget. Gjorde flere bra løp i fjor, og den matchet betydelig bedre hester enn dette. Kan nesten ikke få et finere løp enn det som her er i vente, og den fortjener virkelig noen kroner. Er KJAPP ut, og vil Anders Jahre ha teten her, ja, da kan han få den. SPILLES!

V65-3 : 2 Juliana Brazz – Er ORDENTLIG bra i monte, og selv om den ikke ble ropt opp sist så gjør den ikke noe dårlig løp. Er nemlig med på knalltøff kjøring underveis, og første 1000m ble passert på 14,3. Kan åpne bak bilen, og med kun åtte hester i feltet så er den uansett garantert et fint opplegg selv om den ikke skulle greie å forsvare sitt innerspor. Må bare prøves denne tirsdagen!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 3 Voje Per – Er feltes beste hest, men det er nok også en av feltes mest usikre. Nå sist etter pause gikk den svært bra mellom galoppene, og den hadde vunnet det løpet uten den siste galoppen. Skulle den kanskje komme seg gratis til tet her, ja, da snakker vi om en STOR MULIGHET.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 10 Bungee Jumper – Kom ut etter pause sist, og den satt i rygg leder. Slik jeg så det på oppløpet (ekstremt snøvær med dårlig sikt) så satt den bom fast med krefter igjen. Hadde uansett helt sikkert godt av den blåseren i kroppen sin, og med en ytterligere formfremgang nå, er den 110% aktuell blant de beste. Kortere distanse er dessuten et stort pluss! Klar OBS-hest som bare må prøves. Er rett og slett latterlig lite spilt når jeg la ut denne tipsartikkelen med kun 3,4%!

V65-6 : 10 Turbin – Leverte en strålende avslutning sist etter sene luker, og den så enormt bra ut for dagen! Det er meldt regn over Momarken tirsdag, og det betyr fort krevende forhold. Det vil Turbin dra stor fordel av, og skulle dem åpne litt for hardt der foran, ja, da skal de få kjørt seg tilslutt mot draget vårt. Må bare prøves som en mulig godbit i finalen!