Meget vrien V4-bane

Foto: Hesteguiden.com

Mange hester behersker ikke den spesielle Hoting-banen i Sverige, og det kan gi store penger i V4-spillet.

Vi starter fredagen med V4 på Hoting i Sverige på formiddagen og avslutter med en V65-omgang med jackpot på Jarlsberg.

Denne tipsartikkelen er skrevet av Nettavisens ekspert i Sverige, Roger Sundvisson og tilrettelagt av Thomas Gulbrandsen.

Det er alltid vrient på Hoting. Mange hester mestrer ikke den smale og dårlig doserte 800-metersbanen. Når det er bilstart, er det bare seks hester med framspor og tre med bakspor.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Banker i V4-3
3 Tricoloren (V4-3) har vist fin form og gode avslutninger over tid, men har i dag sin beste mulighet på lenge. Han er svært startrask og bør ha gode muligheter til å kapre teten. Kusken er forbedret, og dette er den klart beste bankerkandidaten i omgangen.

Innleveringsfrister Hoting
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37
V5 kl. 13.52

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

3 Diva Håleryd (V4-1) er ujevn, men god når hun har dagen. Hun tok en sikker tetseier mot bra hester for fire starter siden, men var enda bedre da hun spurtvant på overbevisende vis sist. God tetsjanse, og har gode vinnermuligheter hvis hun er like fin som sist.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Galopp-varsel på favoritten
4 Capac Boko (V4-2) er overlegen på fart i et lavklasseløp og blir trolig stor favoritt. Sist reparerte han en stor startgalopp og var ikke tom i mål etter 1.16 på siste 1900 meter. Han var imidlertid sjanseløs på å komme seg fri fra det smale fjerdesporet, og nå har han samme utgangspunkt igjen på en av Sveriges smaleste baner. Bra sjanse feilfri, men vi tror på galopp og garderer bredt.