*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Melander får tillit

Stefan Melander kusker og trener Nettavisens V65-banker på Solvalla fredag.

Meget dyktige Stefan Melander kusker og trener Nettavisens V65-banker på Solvalla fredag ettermiddag.

05.07.14 09:08

Sportspills meny fredag:
V64 Boden:Gigantjackpot med Kari i hovedrollen
V65 Jarlsberg: Stall i superform
VM-tips 1: Tyskland mot semifinale
VM-tips 2:
En hel nasjon holder pusten

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips og analyser er utarbeidet av Nettavisens internasjonale travekspert Carsten Rabjerg.

En herlig helg står foran oss på trav- og galoppfronten denne første helgen i juli. Fredag byr på ettermiddagstrav fra Solvalla, før Jarlsberg byr på V65 fra Vestfold fredag kveld. Og sist, men ikke minst er det en gedigen jackpotomgang som venter i V64-spillet i Boden i kveld. Det ble svært så favorittpreget på Hagmyren tirsdag og dermed venter det hele 2 098 611 SEK ekstra i sekserpotten i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Lørdag venter hele 28 millioner på en eventuell alenevinner i V75-spillet når Bergen travpark er vertskap med blant annet Ketil Hansens minneløp som sitt hovedoppslag. Nettavisens fremragende galoppeksperter er på plass i Malmö, når Jägersro galoppbane byr på Derbyfest lørdag kveld og en strålende galoppaften venter der borte. Torsdag ble det dessverre stang ut på det meste, men slik er det i denne bransjen. Nettavisen har uansett levert strrålende tips den siste måneden.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


BANKEREN:
8 Bella Beluga i V65-3 blev godt nok besejret af staldkammeraten 2 Iponema senest, og nu mødes de så igen. Starsporene er med fordel til Iponema, men hest mod hest virker Bella Beluga bedst. Jeg tror den vender tilbage på vinderpladsen, og virker som en hest, der bare er på vej fremad. Har rigtig stor kapacitet og trods sporet må den "bare" vinde et løb som dette!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


LURINGEN:
2 Uranium i V65-4 var rigtig fin senest og leverede en god præstation bag Checco Boko. Har nu løbet i kroppen og får fra dette spor måske et perfekt løb fremme i feltet. Møder en god hest i Finish Future, som kan blive svær, men Uranium er pt. kun afkrydset på 16% i V65, hvilket gør den interessant og jeg bankerspiller i DD-spillet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.