Melander fikser jackpotkronene

Stefan Melander kusker Nettavisens V65-banker på Solvalla fredag.
Stefan Melander kusker Nettavisens V65-banker på Solvalla fredag.

Det er jackpot, og en klart spennende lunsj fra Solvalla denne fredagen. Bankeren vår er meget sterk, og den taper normalt sett ikke. Få også med deg luringene!

Det ble veldig VRIENT fra Momarken sist lørdag, og ingen greide å løse V75-rebusen. Det betyr at på lørdag fra Biri så er det HELE 2.569.036 ekstra i syverpotten. Når det gjelder omgangen fra Momarken så inneholdt flere av våre siste info lag 24x5 riktige. Hver slik bong betalte ut 11 880,-. Totalt sett så kammet vi med oss ca 220 000 fra Momarken denne lørdagen. Vi endte dermed opp i årets siste mnd av 2014 med å spille inn over 3 millioner på våre forslag. Du kan kjøpe våre V75-bonger her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder hva dere kan vente på Nettavisen i 2015 så kan vi love en BETYDELIG BEDRE DEKNING av Sverige. Undertegnede vil ha ansvaret for den satsingen, og her er det bare å glede seg til fyldige/oppdaterte tips. Målet vårt er selvfølgelig å servere deg markedets beste tips til Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Solvalla:

V65: 12.45

V4: 13.25

DD: 13.45

Løp ellers denne fredagen: V65 på Jarlsberg med start kl.18.30. V64 på Bergsåker med start kl.19.08. OBS! Her er det jackpot med hele 1.656.244 ekstra.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Solvalla denne fredagen så er det JACKPOT i V65-spillet med 935 668 ekstra i potten. Vi har lagt ned en god del timer med løpene for at nettopp du skal komme deg til lukene fra Sverige sin hovedbane. Bankeren dukker opp allerede i V65-1, og den heter 1 Ruby Trap. Få ellers med deg følgende:

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-1 : 1 Ruby Trap – Dette er en hoppe som er noe litt ekstra. Vi er blitt kraftig imponert over den på slutten, og her skal det være MYE å gå på. Nå sist så kommer den altså via tredjesporet ca 1200m fra mål. Blir hengende, men bare slugger ned de andre på et veldig imponerende sett. Vi har 14,7 s 700m, og den var ikke tom i mål. Sporet er selvfølgelig ikke det beste da den er dårlig ut, men her tar bare Stefan Melander opp, og dermed så skulle han ikke bli fast. Lar seg neppe stoppe når den kommer med sine kjempekrefter i sisterunden. Motstandsmessig så er det ikke veldig mye å skrive hjem om. BANKER!

V65-2 : 2 Super Swift – Var klart godkjent i montedebuten fjerde sist, og den går trossalt en lav 17-tid over stayerdistanse. Var da ute mot en montekanon som Bring Me Staro. Nå har den fått dette monteløpet under vesten, den kan åpne fint, og den skal tas på alvor her. 4 On Track Mosquito – Ble plukket ned på oppløpet sist, men vi hadde fine 15,4 s 1000m i montedebuten. En oppjaget sprint er nok et aldri så lite minus, men med god rytter, og en av de bedre hestene så skal den selvfølgelig med på alt. 5 Dream Derby – Ble MYE spilt i montedebuten sist. Løser da bra ut før den reiste i galopp. Har en bra rytter, og også dette er en av de beste hestene på kapasitet. Regnes som en stor outsider om den kommer seg feilfritt rundt. Feltet ellers inneholder en god del svake hester, og en del ryttere som enda har mye å lære.

V65-3 : 7 J.C. Memory – Er bedre enn raden, og dette er ingen dum hest i slike omgivelser. Nå sist så gikk den PIGG i mål uten å helt få sjansen. Trenger selvfølgelig flyt fra dette sporet, men får den det så kan det igjen være duket, og det til BRA ODDS i lukene. 1 Neo’s Victory – Løp inn i veggen nå sist, men har fått hentet seg inn etter løpet. Var knallgod på sommeren i fjor, og dette er en sylvass sprinter når den er som best. 5 Gigant Proud – Er ikke til å stole på, men den duger på kapasitet. Nå sist så dundret den til tet, åpnet den første runden på 13,5, men så bare rullet den over i galopp. Kan vinne om den skikker seg! Vi tar også med en formtoppet 6 Dooleys som var tapper sist samt 8 Classification som avgjorde via femtesporet i den siste svingen sist. Gikk da 12,8 s 500m.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-4 : 1 Runway – Blir lite spilt her, men slik som den gikk sist, ja, det har vi ikke sett fra den tidligere. Galoppen må kusken ta på sin kappe for han kjører bang oppi på siste bortre med en pigg hest. Kommer formidabelt tilbake, leverer et oppløp i 12 fart, og vi gav den et stort pluss. Blir på fredag enormt kuskeplusset med Erik Adielsson, den kan åpne, og den kan skrelle! OBS! 8 Danne Edel – Er en stor hest som har gjort to bra løp på slutten. Var meget tapper nå sist, mens den leverte en sisterunde i 13 fart gangen før. Blir normalt sett bare bedre og bedre, og den skal med på alt. 2 Digital Winner – Vant sist, men den travet ikke 110%. Det gjør oss usikker selv om klokken viste 12,3 s 500m. Andre aktuelle her er : 5 Dark Xray, 11 Secret Mission, samt 10 Faith Hill.

V65-5 : 9 Ägir Briljant – Dette er en hest som vi liker godt, og den må bare prøves litt når den på fredag blir KRAFTIG kuskeplusset med Erik Adielsson. Leverte en BLYTUNG avslutning sist, og vi har 14,4 s 1000m på klokken. Siste 300m går etter 12,2. Gangen før så ble den sjenert mot oppløpet, og den gikk glipp av en plass på foto. Kan felle alt med litt tempo nå. 7 Il Sånna – Står litt sjansebetont til, men her må nesten Jorma Kontio søke fremover direkte. Skulle han da bli sluppet til tet så har Il Sånna en bra sjanse, visst ikke så er den i en viss fare. Har levert fine prestasjoner på slutten, og den var også bra nå sist i V75. 4 Bacho Diago – Avsluttet fint sist på en upassende bane. Hentet lengder helt hjem, og den var nok ikke helt tom over mål. Skal bare bli bedre og bedre fremover. Legg også merke til at den er enormt kuskeplusset med Bjørn Goop. 10 Crane som var bunnsolid sist samt 11 Panoramic som ikke travet 100% sist er også aktuelle.

V65-6 : 11 M.T. Incredible – Var helt OK i V75’en nå sist selv om den stummet en del oppunder mål. Nå er den mer riktig ute igjen, og den burde ha en fin sjanse om det skulle klaffe fra baksporet. 10 Arash – Har fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den så utrolig PIGG ut uten å få sjansen sist. Virker å være på vei mot en ordentlig bra form, og den kan overraske med litt bedre flyt enn sist. 6 Let’s Dance America – Har toppform i kroppen sin, og den leverte et strålende oppløp sist etter en passiv styring. Har en fin sjanse her i en feilfri utgave.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.