Melander i hovedrollen

Stefan Melander har et par feite sjanser fra Solvalla denne fredagen.
Stefan Melander har et par feite sjanser fra Solvalla denne fredagen. Foto: hesteguiden.com

Det går fort mot flotte kroner fra Solvalla denne fredagen. Vi velger å spekulere i mot dagens tyngste favoritt, og jakter tusenlappene! Ta rygg da vel!

Sportspills meny fredag:
V5 Ålborg: Carsten spiller Jeppe
V65 Biri: Jackpot og 400.000 ekstra i potten
V64 Östersund: Vi casher inn med Robert
Dagens oddsdobbel: Vi spiller fransk i kveld
Dagens langskudd: Frekkis fra League Two

Stefan Melander er igjen i hovedrollen når lunsjen kjøres på hjemmebanen til den dyktige treneren. 8 Ruby Trap (V65-1) + 2 Classification (V65-6) er to av favorittene som han kjører denne fredagen. Vi tror fakta at begge kan tape, og byr på HETE OBJEKTER I MOT! Bankeren som vi går for heter 5 Nirvana Broline, og den dukker opp i V65-2. Mer om løpene til Solvalla finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi spilte inn ca 102 000 i lunsjen fra Bergen Travpark 6. januar! Nibley L.B. (2,3%) supersjokket i finalen, men den var med på ALLE våre bonger minus den aller minste. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på 420 betalte ut flotte 7 291,-

Fra Harstad søndag 4. januar så ble det også servert SOLIDE tips. Quapower E.J. (2-valg) ble banket på den lille bongen hos Nettavisen med en innleveringspris på Kr.144. Dagens hovedbanker var Joint Oak (2-valg), og den vant sikkert fra tet. Slo dagens nest tyngste favoritt Entrada. Det lille V65-bongen hos Nettavisen betalte ut fine 861,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Systemet på Eksperten denne dagen (5 andeler a 1000), ja, det kunne virkelig ha kammet hjem store kroner med litt flyt. Systemet hadde nemlig med ALLE hestene i V65-3, og sistevalget Hage Frøya (0,5), ja, den var ikke veldig mye slått. Så i stedet for en sekssifret utbetaling så måtte fem fornøyde andelsinnehavere dele 24 398 mellom seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Solvalla:

V65: 12.45

V4: 13.25

DD: 13.45

Løp ellers denne fredagen: V65 på Biri med start kl.18.30. OBS! Det er JACKPOT fra Biri denne fredagen. V64 på Östersund med start kl.19.08.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Våre objekter til Solvalla:

V65-1 : 2 Interest Sånna – Er veldig bra for klassen, og den avgjorde lett nå sist via 15,5 s 900m med mye krefter igjen. Glem ikke at denne i fjor jogget 13/2100m, og kunne kanskje den dagen ha notert seg for en 12-tid med litt konkurranse. Her burde det bli tidlig tet, og da skal den MEGET STORE favoritten 8 Ruby Trap få seg en match! Ruby Trap er uten tvil et stort løfte, men på fredag mot en betydelig tøffere motstand så velger vi å gå for en annen spennende tipsener. Vi låser dog løpet på kun to hester.

V65-2 : 5 Nirvana Broline – Vi liker ikke hoppeløp i lavt grunnlag da disse kan svinge noe veldig. Nå er vi uansett inne i den «riktige» årstiden for hoppene, og brunstproblematikken er ikke den samme som for eksempel i April mnd. Draget vårt har kommet sent i gang, men denne er bra. Den vant lekende lett nå sist, og gangen før så viser den 11,5 s 800m på et bra sett. Virker veldig stabil, og fin for tiden. Kommer den seg bare rundt banen uten noe tull så skal sjansene være gode! SPILLES!

V65-3 : 2 East Minotauros – Vi går for denne vel vitende om at den har en kusk som ikke er noen stjerne (Har vunnet 1-løp i karrieren). Her burde nemlig East Minotauros komme seg tidlig til tet, og da er mye gjort i dette billige selskapet. Den fullførte godkjent til maks nest sist, mens den taktet bra om nå sist etter sene luker. Kan ikke få et finere løp enn dette, og den må prøves.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-4 : 10 Laraki Brodde – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og dette er en traver i flott form. Nest sist så bare spinner den i fra, og viser 13,7 s 1000m med krefter igjen. Nå sist så blir den sittende fast i det lengste etter et passivt opplegg, og den passerer mål med krefter igjen. Har en fin rygg fra start her, og den kan komme bra gjennom på startsiden. Prøves som en frekkis!

V65-5 : 6 Ybergue – Er under en rivende utvikling, og den avgjorde sikkert fra andre utvendig nest sist. Nå sist så ser den helt RÅ ut nedover oppløpet etter et passivt opplegg (Hjulhekt innledningsvis, og bakket sist). Viser 10-fart oppløpet ned, og den kommer til mål med masse krefter igjen. Fortsetter den sin flotte utvikling så er den spennende i dette åpne hoppløpet som ikke holder den aller beste klassen. SPILLES!

V65-6 : 9 Emil Run – Er 100% sikkert en av de tøffeste i feltet, og nå som formen virkelig virker å være solid, ja, da må den bare prøves litt i finalen. Var bunnsolid i nederlaget nå sist, og den var bra etter galopp nest sist. Tåler tøffe opplegg, og vi ser ikke bort ifra at den kan komme tidlig her. SPILLES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.