Melander-show på Solvalla

Stefan Melander har stallhestene i form for tiden.
Stefan Melander har stallhestene i form for tiden.

Stefan Melanders stallhester har vunnet ni løp på Solvalla de siste ti dagene, og fredag er Melander-hestene igjen i fokus under V65-løpene på Solvalla.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Nettavisen/Sportspill ønsker velkommen til en svært begivenhetsrik helg som har sitt naturlige høydepunkt til V75-løpene på Forus lørdag. I tillegg skal det kjøres V65 i Drammen lørdag kveld der NM for damekusker er trekkplasteret og søndag er det blant annet V64 fra Årjäng der en rekke norske ekvipasjer er på plass og der verdensstjernen Noras Bean gjør comeback.

Til tross for en litt mager torsdag, har det vært en strålende uke for Nettavisens trav- og galopptips og siden sist lørdag har vi spilt inn over 1,1 million kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Fredagen byr på ettermiddagstrav fra Solvalle der det skal være både V65 og V4. Til kvelden er det jackpotomgang på Jarlsberg, mens det er V64 fra Romme.

På Solvalla denne fredagen så velger Nettavisens svenske travekspert Mats Persson å spille to bankere i en flott V65-omgang.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Spikarna
5 Ruby Trap
(V65-2) var jättefin vid segerh i debuten och även om hon möter en del äldre konkurrenter den här gången tror vi hon tar andra raka tilsammans med formstarka Stefan Melander.

12 Venkatesh (V64-6) var blek i ett långlopp senast, men har före det svarat för bra prestationer mot helt annat motstånd än han ställs mot den här gången. I normalt slag är det en toppchans. På V4 dubblar vi emellertid med 4 Only One Winner som kanskje kan bli svår att ta 20 meter på.

Luringen
10 Utopia Brick (V64-4) höll farten strålande utvändigt ledaren i senaste starten och visade att formen är på plats. Nu är det visserligen inte Örjan Kihlström i sulkyn, men i gengäld ser motståndarna hanterbara ut.