*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Mer å hente på lykkebanen?

Foto: hesteguiden.com

Vi har truffet fantastisk godt med våre tips til Halmstad og satser på mer suksess i V4-spillet mandag.

NB: Norsk Rikstoto har dessverre problemer med sin kupongmodul i dag og vi får dermed ikke lagt ut våre kupongforslag. Eksperten fungerer dog heldigvis som normalt og du kan kjøpe andel i et av våre andelslag der.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

En ny spennende travuke står for tur, og det hele åpnes opp med spill hos Norsk Rikstoto til lunsjløpene på Halmstad i Sverige og på Sørlandet her på berget. På kvelden kan det spilles til en V64-omgang til Mantorp på den andre siden av kjølen, der det nesten ligger 1,5 millioner kroner ekstra i sekserpotten. Her hjemme er det V65 på Klosterskogen, og vi på Sportspill har jobbet frem tips til alle arenaer.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Christoffer Eriksson var kjepphøy i forhåndsuttalelsene sist på Jägersro angående sjansene til 6 Celebrity Lane som kommer ut i V4-3 på Halmstad i dag, og han hadde sine ord i behold. Mange spekulerte i nettopp dette siden han sto uten seier på tre forsøk i fjor, men vi skjønte fort hvorfor Eriksson var såpass optimistisk. I oppvarmingsvurderingene fra banen var det kun snakk om en hest, det var Gordonston til Joakim Lövgren, men den hadde ingenting å sette inn mot nettopp Celebrity Lane.

Den flotte 3-åringen dro unna i hardt tempo i front, og da måtte han brukes mye den første runden. Mange trodde nok at 10 Gordonston skulle blåse forbi han i den siste svingen, men da tok Celebrity Lane fram et nytt gir, og dro unna til enkel seier på sterke 1.15,5 over 2140 meter. Det er en sterk tid av en 3-åring, vi tror han har gått ytterligere fram med det løpet i kroppen, og mot riktig motstand skal han ha et god sjanse i dette løpet.

Innleveringsfrister Halmstad
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Se opp for Haugstad
Kenneth Haugstad vinner flust med løp i Sverige, og han har tatt steget opp som en av de desidert beste kuskene i vårt naboland. I dag kusker han en særdeles spennende hest i V4-2. 13 Bonnies Napoleon står i et veldig sjanseartet spor, men denne hesten duger godt i et løp som dette.

Smasher-sønnen har gjort gode løp på slutten, uten å gå helt til topps. På Jägersro 16. april i år travet han et strålende løp til seier, da slo han gode hester som Make Good og Deli Deli. Skulle det klaffe litt med posisjonene underveis i dag, vil han ta ned mange til slutt. Sist på Jägersro gjorde han mye av grovjobben selv underveis, og måtte til slutt se seg slått av en smygkjørt hest.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.