Mer galoppsuksess i Sverige?

Foto: Hesteguiden.com

Nettavisens galoppeksperter spilte inn flotte gevinster på Täby søndag og jakter mer i V4-spillet onsdag.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Mandag ble ble det veldig flotte treff under den store jackpotomgangen på Mantorp. Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson prikket seks rette på det aller minste forslaget (innl.pris kr 192) her på Nettavisen. Det forslaget betalte tilbake meget pene 1976 kroner.

Nettavisens travredaksjon har truffet knallgodt med sine travtips i månedsvis, men V4-tipsene fra Sverige har vi hatt stang ut med den siste uken. Inntil på Hagmyren tirsdag. Tipsansvarlig Kurt Leirvåg fanget 7.valget 3 Triomphe d'Inverne på fem hester og 5. valget 8 Grabben (V4-4) på fire hester på sitt minste V4-forslag (innl.pris kr 160) på Nettavisen. Fire rette ga tilbake meget pene 2 719 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Under lunsjtravet på Bjerke tirsdag ettermiddag fanget Håkon Einar Hansen fem rette på sine største spilleforslag og kunne kvittere ut over 9000 kroner i utbetaling. Sist lørdag spilte som kjent Nettavisen inn over 725 000 kroner i V75-spillet på Leangen, så det biter fryktelig bra for tiden.

Innleveringsfrister Jägersro galopp
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37
V5 kl 13.52

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har levert glitrende tips til galoppløpene gjennom hele sommeren, så også søndag der det ble flotte gevinster i V4-spillet på Täby. Onsdag er det både egen V4-omgang og egen V5-omgang på Jägersro og det er ikke lettløst i V4-spillet der gutta spiller bankerfritt. I V5-spillet bankerspilles 2 Comprehensive i V5-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vurderinger fra Birger Christensen og Morten Olsen
Løpene i V4 på Jägersro ser åpne ut. Det nærmeste vi kommer en banker er nummer 2 Spykes Bay i V4-1. Han gikk bra sist mot den skandinaviske eliten for snart to uker siden. Med en liknende prestasjon tror vi på seier. Espen Ski har et godt tak på Cat of Egypt (V4-2 nr 5), kan være en banker for de friske. Favoritten i samme løp, nr 1 Margaux, er normalt nokså treg fra start, og det kan bety en dårlig posisjon underveis.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5 er heller ikke så helt enkel. Norskeide 2 Comprehensive i V5-2, med samme eiere som blant annet Bank of Burden, gjør en spennende debut. Treneren Lennart jr Reuterskiold har høye tanker om Comprehensive, og vi våger oss frempå med en alenestrek. Don Marco (V5-5 nr 11), med dyktige Hanna Mårtensson i salen, en luring som kan være et spennende alternativ for de spillerne som vil gå tynt.