Mer jubel for Sture?

Foto: hesteguiden.com

Det har vært en flott periode for kretsen rundt vår banker, og vi tror de får mer å glede seg over i kveld.

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Det er ikke mange kaldblodshester som debuterer som 3-åring i februar ved å vinne på 31.0, men det gjorde faktisk 6 Jubel Sture.
Høiby Kongen-sønnen sanket sammen drøye 183.000 kroner i sin første sesong, men fortsettelsen på karrieren ble ikke helt som forventet. Etter noen trøblete sesonger havnet 8-åringen hos dyktige Odd Arne Sagholen, og den suksessrike Østfoldingen har virkelig fått fin stil på unghesttalentet. Sitt beste løp så langt gjorde trolig vår banker for dagen i den siste starten i et tøft V75-løp til tredje på sterke 25.6. På en kjapp sprint i Drammen tror vi den formsterke krabaten blir svært vond å fange i kveld.

Teten som gjelder
Svært ofte vinner ekvipasjen som sitter i føringen inn på den første svingen i Drammen, og på vårt store samlebong-system satser vi på at det kan være resepten. I V5-innledningen er det 7 Goldie Win og Vidar Hop som er på tetjakt, og dersom startspesialisten fra Vestfold kommer seg foran med Home Alone-datteren bør det dreie seg om en solid vinnersjanse mot ikke alt for skarp motstand. Tøffest i mot blir trolig en forbedret 3 Kissimmee samt 1 Lady Of The Night - dersom det løser seg for Pine Chip-datteren fra et litt sjanseartet innerspor.

I V5-2 er det 1 Kings Satine som skal forsøke å holde de øvrige utenfor seg ned startsiden. På en god dag blåser Lindy`s Crown-datteren til tet, og kusk Geir Vegard Gundersen sitter her opp bak en hest som ikke har hatt den helt rette flyten i det siste. Engebretsen-traveren har dog ikke vunnet løp på snart to år, og med det faktum i minne tyr vi til noen garderinger.

Lars Anvar Kolle er normalt heller ingen sinke fra start, og bak 6 Handy Face ser det lyst ut med hensyn til å ta den korteste veien til mål med ikke alt for kjappe konkurrenter på innsiden. De antatt tøffeste i mot står litt sjanseartet til, og med litt demping underveis kan Coktail Jet-datteren fort holde unna helt hjem i V65-finalen.

Tre hester gjør opp?
I den tredje avdelingen er 5 Ill Sentry snakk om en klink vinner i en feilfri utgave mot mildt sagt begredelig motstand. Valley Sentre-sønnen sliter dog med det helsemessige, og at Gustavsen-traveren takler de litt krappe svingene er vi ikke helt sikre på. Toppstammede 2 Becky`s Daydream skal kunne bedre en vist, og fra en perfekt utgangsposisjon krysses 4-årshoppa tidlig. Formkusk Kai Johansen setter seg opp bak 1 Becky Scot, og Speedy Tomali-datteren som ikke er så verst på sitt beste bør vies litt oppmerksomhet når hun nå har fått et løp i kroppen etter litt pause.

Ny tipsklaff!
Alle våre foreslåtte spill satt klokkerent på Leangen i går. De som satset skarve 112 kroner i A-spillet kunne kvittere ut meget pene 2323 kroner, mens de som fulgte våre DD-forslag kunne gange innsatsen med fem.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 120 og 270 kroner.

På det største forslaget spiller vi et samlebong-system med en innleveringspris på 1050 kroner, og vi akter her å ta V5`en 25 ganger.

Systemet har vi fylt ut på tre bonger, og de kan du kjøpe her.