Mer suksess for GV

Foto: Hesteguiden.com

Geir Vegard Gundersen presenterte en fantastisk treåring på Jarlsberg fredag. Vi tror GV får en fin lunsj i Drammen.

Drammen travbane er vertskap for tirsdagens lunsjtrav, i en omgang det lukter store penger av. Bankerkandidatene er fraværende, men vi har en veldig god følelse for 4 Brattås Jageline i den femte avdelingen.

Klikk her for å se våre V5-tips til Drammen

Den fem gamle svenskehoppa satt bom fast som klink vinner på Jarlsberg i sin siste start mot bra motstand. Nest sist overbeviste hoppa med sterk seier på Åby og fjerde sist var hoppa overlegen og god vinner i et løp på Drammen travbane. Hun er ikke veldig rask bak bilen, men denne dama går noen sugende sisterunder og når den store favoritten 12 Prada Vang har trukket et svært vanskelig startspor, må vi teste et svært spennende bankerspill på andrevalget 4 Brattås Jageline i V5-5.

Borte vekk er heller ikke 10 Unaminami som spurtet aldeles storstilet sist. Vi tror uansett mest på Geir Vegard Gundersen (GV på folkemunne) som presenterte en eventyrlig fin treåring på Jarlsberg fredag (Support Justice som la inn 1.14 siste tusen i sitt debutløp og landet på knallsterke 16.4 full vei i sitt debutløp). Vi tror på mer suksess for meget sympatiske GV tirsdag.
Rangering V5-5: A: 4 B: 12-10-11 C: 7-2-1-4-3-9 D: 6-8

V5-1 Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
I billige omgivelser må det være en fin vinnersjanse for favoritten 7 Molita. Hun var sjanseløs mot en opplagt Spik Elden på Klosterskogen sist og kunne ikke rå på en god Hjortejegern nest sist. Her er motstanden betydelig enklere og dette kan Molita vinne fra dødens.

2 Skjellhaug Mai er den meget sannsynlige tethesten. Hoppa har klart bedre form enn det raden gir inntrykk av og forsvarer seg normalt bra fra tet. Blir ikke mer enn et femtevalg, men skal tidlig på. 8 Bjørntvedt Knekten galopperte seg bort fra start sist og holdt helt greit fra dødens nest sist. Mot riktig motstand ser dette ut som en bra vinnersjanse, selv om startsporet kunne vært bedre.

4 Engas Tingeling har flott kapasitet og kan vinne direkte etter pause. Kapasitet finnes også i 3 Skogbryn Røsten, som er en liten outsider dersom han skulle holde seg på beina.
Rangering V5-1: A: 7 B: 2-8 C: 4-3-12-9-1-10-6-11 D: 5

V5-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Svært laber klasse på den andre avdelingen og ingen hester ser sjanseløse ut. Vi hadde bra rapporter på 3 Restless Diva sist, men fra lederrygg ble det helt feil da hesten foran stoppet. Her tror vi Gundersen ladder mot tet og ønsker å sitte foran, det kan holde helt hjem.

1 Rita Invalley imponerte ikke i årsdebuten da hoppa ga seg fra tet. Løp i kroppen har garantert gjort godt og Desserud-hoppa står svært innbydende til her. 5 Storona News ser ut til å bli spillefavoritt, men dette er ingen stjerne. Skal helst ha det litt servert, her er det stor fare for dødens (er strøket).

8 Shoguns Larabella prøvde vi et frekt bankertips på i hestens tredje siste start, men vi undervurderte nok hvor god Mister Pepper var. Her er startsporet nitrist, men motstanden riktig. Bak disse ser det vidåpent ut.
Rangering V5-2: A: 3 B: 1-8 C: 7-4-9-11-12-2-6-10

V5-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart. Monteløp.
Databasen til www.travsport.no (som er det Det norske travselskap) gir ingen treff på rytteren Christine A. Hande som skal ri storfavoritten 9 Pols Plåster i dette monteløpet. Killingmo-traveren debuterer i monte og selv om hesten har imponert foran sulky, må vi dekke opp favoritten når rytteren er så urutinert.

5 Tour De Paris har vært i form i lang tid nå og vant i mponte 30. desember i fjor. Bra rytter og form borger for tidlig gardering. Meget flinke Siv Emilie Løvvold setter seg opp bak 6 Sophie's Royal Ride som trolig hadde sett distansen kortere. Klart slått av Tour de Paris i det ovennevnte løpet. Form er det også på 3 King Country Man, 4 Dreamcather og 1 Neon i et sportslig bra monteløp.
Rangering V5-3: A: 9 B: 5-6 C: 3-4-1-8-10-2-7

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Drammen

V5-4 - Kaldblodshester. 1700 meter autostart.
Tom Erik Solberg og 4 Mai Vilde settes først i dette svært uoversiktlige sprintløpet for kaldblodshester. Hoppa har utviklet seg fint de siste månedene og skal sees med fin vinnersjanse her.

På fart er nok 10 Hogsta'n bedre, men både hest og kusk sliter med å lykkes. Skulle Hogsta'n mot formodning holde seg på beina denne tirsdagen, er det trolig vinneren. Fart er det også i 5 Negards Raua, men også Steinseth-hoppa sliter med å holde seg til rett gangart. Uansett av de bedre her.

7 Rabb Jim årsdebuterer. Gikk i rykk og napp i fjor, men viste fine tendenser flere ganger. 1 Stensvik Iver har vi varslet for flere ganger, men fireåringen har skuffet på slutten og viser ikke særlig til stridsmoral. Bak disse er det åpent.
Rangering V5-4: A: 4 B: 10-5-7 C: 1-3-12-2-9-6-8-11