Mer suksess for Hop og Waaler

Foto: hesteguiden.com

Tirsdag tok Hop/Waaler hjem Stavangerløpet på Forus med Viking Frecel. I ettermiddag tror vi på mer suksess for duoen. Sjekk våre travtips.

Bjerke travbane er som vanlig arrangør for torsdagens lunsjtrav. Til kvelden overtar Øvrevoll galoppbane og Klosterskogen stafettpinnen. På Øvrevoll er det som vanlig enkel V5, mens det skal dobbel V5 på Klosterskogen.

Under Bjerkes lunsjtrav kommer vår banker allerede i den første avdelingen. På Forus tirsdag tok Jan Kristian Waaler trente med Vidar Hop som kusk hjem det tradisjonsrike Stavangerløpet med Viking Frecel. I ettermiddag sender Waaler ut lovende Thai Mahal i V5-1 og da tror vi suksessen fortsetter.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

2 Thai Mahal har riktignok ikke utviklet seg slik mange trodde i år, men det har vært litt utur rundt innsatsene for Andover Hall-datteren. Det ble galopp i en trang situasjon sist, mens nest sist fikk hun punktert et sulkyhjul. Oppgaven denne torsdagen er overkommelig og hun bør normalt ha en fin sjanse til å lede dette løpet rundt om. Ingen nekter henne teten bare hun ikke galopperer. Av konkurrentene er det kun 7 Thai Merlot ( fryktelig usikker, men bra kapasitet) og 6 Umbra (trenger normalt løp i kroppen etter pause), men kommer ut i regi Goop som utfordrer. Men fra et perfekt andrespor bak bilen stoler vi på Vidar Hop og Thai Mahal som vår lunsjbanker.
Vår rangering V5A-1: A: 2 B: 7-6 C: 5-3-10-4-1-11 D: 8-9-12

V5-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
4 Tangen Jerkeld går ned en liten klasse i ettermiddag, etter å ha startet i V75 noen ganger den siste tiden. Distansen er bare en fordel for den sterke Bjerring-traveren som skal ha en fin vinnersjanse dersom han unngår galoppen.

3 Ulsrud Ulf kommer ut etter en liten pause, men Kai Johansen har vært veldig fornøyd med hesten i hurtigarbeidene. På sitt beste er han meget god for grunnlaget. 10 Tele Viking var veldig positiv sist, men det var på sprint. Nå er det full vei, men hesten imponerte med å avvise folkebankeren Norheim Jærv sist. Tele Viking må kjøres på sjanse, men på en speed er han aktuell. 1 Låhne Vind er rask ut, men han har ikke noen fordel av distansen for han er klart best over kort distanse.
Vår rangering V5A-2: A: 4 B: 3-10-1 C: 2-8-6-9 D:5-7-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
3 Showmetheglory kommer ut med fine rapporter fra trener Trond Anderssen som tror på seier. Vallaken er kjapp ut så sjansen for at Thor Borg dakan få trylle unna i front er stor, i et løp uten de store profilene.

4 Beloved Fortuna er en ganske fin traver, som galopperte seg bort i debuten for Bjørn Steinseth. Også her er treningsrapportene positive, men Steinseth er ikke den som oftest vinner løp for tiden. 9 Ramos Boy har stor kapasitet, og kom flott tilbake etter galopp på Klosterskogen sist. Hestens eneste seier i Norge kom nettopp her på Bjerke (15/12-11) og den svært usikre Undem-traveren har trolig fordel av baneprofilen på Bjerke.

5 Pine King L har kapasitet for en plass i toppen, men den toppstammede fireåringen har hittil ikke innfridd.
Vår rangering V5A-3: A: 3 B: 4-9-5 C: 12-10-8-11-2 D: 1-7-6

V5-4/DD-1 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Amatøren Bjørn Olav Aarskog har toppform på 7 Brandval Jo som har vært svært tapper fra tet to ganger på rad nå, dog uten å få vinne. Selv fra spor sju bak startbilen torsdag, er det bra tetsjanse så får vi se om han orker helt hjem i ettermiddag niåringen etter Rigel Jo.

12 Tordin er nok kapasitetsmessig best, men han er ikke alltid like fin i aksjonen så på en sprint fra dette sporet må han fungere optimalt. 5 Seile Perla liker sprint og auto, men første gang ut etter pause må hun normalt ha løp i kroppen før vi skal ha for mye tro på henne. 10 Banna Bein er i fin form, men han er ikke noe enkel hest å vinne med så han er kun aktuell på gardering.
Vår rangering V5A-4/DD-1: A: 7 B: 12-5-10 C: 6-11-2-8-1-9 D: 4-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart. Monteløp.
1 Becky`s Snowstar er superspennende i dette monteløpet. Er hesten like rask fra start under sam som med sulky, tror vi på bra tetsjanse. Fra tet tror vi han vinner dette.

10 One Lomomba Siem har stor fordel av sprint, men litt usikkert hvordan hun havner fra det ytterste sporet bak bilen. Finner hun seg en fin posisjon og ikke blir for hissig har hun vinnersjanse. 8 Wee Nita skal etter rapportene fungere fint under sal så hun er aktuell tidlig. 6 Debt Reduction er bra under sal, men når neppe tet. Skal uansett krysses tidlig i et åpent løp.
Vår rangering V5A-5/DD-2: A: 1 B: 10-8-6 C: 9-5-2-3-7 D: 4