Mer suksess for Roger?

Foto: Hesteguiden.com

Roger Sundvisson traff med det meste på Halmstad mandag kveld, og i dag er det V4 fra hans hjemmebane Solvalla.

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Roger Sundvisson.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Norsk Rikstoto hviler ikke på laurbærene og tirsdag består menyen av V4 fra Solvalla, lunsjtrav fra Bjerke, V65 fra Momarken og ny jackpotomgang i V65-spillet fra Jägersro all den tid det ikke ble utbetaling for fire rette på Halmstad mandag.

Innleveringsfrister Solvalla
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Roger Sundvisson vil ha en god del tips fra Sverige den nærmeste måneden mens Sportspills medarbeidere avvikler en sårt tiltrengt ferie. Han debuterte som ansvarlig for tipsene sist tirsdag på Jägersro og serverte der blant annet 18-oddseren Wiss Rambo som omgangens beste spill. Mandag hadde han ansvaret for V64-tipsene til Halmstad og traff på begge sine to bankere. Det medførte at de som fulgte hans minste V64-forslag her på Nettavisen (innl.pris kr 192) kunne kvittere ut 595 kroner.

Roger Sundvisson har sin base i Stockholm og følger Solvalla-løpene spesielt godt. Sveriges nasjonalarena for travsport avvikler dagens V4 og Roger byr på sin V4-banker i V4-3/DD-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Like bra bakfra
10 Fashion Diva er en knallbra hoppe som vi har bankerspilt flere ganger her på Sportspill. Hoppa har aldeles for lite penger på seg i forhold til kapasiteten og kapasitetsmessig står hun i en egen klasse i V4-3. Hoppa går like bra bakfra, og fra bakspor er det betydelig mindre risiko for at hun girer seg opp og blir stri. I et normalt løp skal hun blåse denne gjengen og 10 Fashion Diva og hennes faste makker Tina Erlandsson blir Roger klare V4-banker på Solvalla tirsdag.

Draget:
12 M.T. Havanna Girl er en riktig fin type som alltid har vært lovende. Etter en kort pause så hun klart forbedret ut tredje sist. Nest sist ble hun offensivt kjørt og var tapper tredje etter et løp i delvis dødens. Sist havnet hun i dårlige rygger i et V75-løp og var unnskyldt. I ettermiddag har hun en svært overkommelig oppgave tross sporet og blir ikke mye betrodd. 12 M.T. Havanna Girl kan være et riktig kult drag i V4-4.