*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Mestertakter sørger for opptur i Sverige

Johnny Takter kjører vår hovedbanker denne fredagen. Foto: hesteguiden.com

Bankeren lager hakkemat av feltet! Dagens luring viste enorme takter her nylig, og er bedre enn raden! Vi er klar for en deilig start på weekenden!

13.03.15 18:10

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: Supertalent i årsdebut
V65/V4 Solvalla: Stjernekusken får tillit
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Oddsdobbel 1: Hockeydobbel til fin odds
Oddsdobbel 2: Helsprekt Ligue 2-spill
VM skiskyting: Laura vil ha tysk gull

Vi kaller Bergen Travpark for vår gullgruve, og det ble nye fremganger fra banen mellom de syv fjell på torsdag 12. mars. Nettavisen sin lille V65-bong på 144 betalte ut 951. Nettavisen sin lille V5-bong på 180 betalte ut 1 939. Nettavisen sitt DD-forslag på fire rekker gav en odds på 27,41! Tidligere i år har vi spilt inn over en million på Bergen...

Nye sterke tips ble servert til Sverige torsdag. Hot Deposit (2. valg), Art Kjarvald (2. valg), og Ängens Airman (5. valg - 5,6%) ble alle lansert som mulige godbiter til Umåker. Spesielt den siste la vi ordentlig TRYKK på, og vi håper at noen av dere greide å komme til V64-lukene.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Etter litt stang ut de siste to lørdagene i V75-spillet så er vi mer enn sulten på en saftig revansje i vårt store favorittspill på lørdag. Vi henger dog ikke med hodet da vi tidligere i år har spilt inn over 2,5 millioner i V75. Høydepunktene sålangt:

* På Bergen Travpark 21. februar spilte vi inn 800 000 i V75-spillet, og ALLE forslagene våre satt!

* På Leangen 24. januar spilte vi inn 1,2 millioner i V75-spillet, og Kurt Leirvåg serverte noen magiske tips fra sin favorittbane.

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" til Drammen som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

På Kalmar denne fredagen så går vi for to bankere som vi begge føler mye for. Hovedbankeren heter 5 Kemas Magic (V64-3), og et billigere løp enn dette kan denne ikke få. Banker nummer to kommer ut i avdelingen etter, og den heter 7 Wild Cat. Rapportene på den er meget bra etter pause. Sjekk ellers ut følgende V64-objekter:

V64-1 : 2 Prince Tagg – En VELDIG sliten gjeng innleder denne fredagen. Ideen vår har nok også hatt sine bedre dager før, men det er uansett en av dem som virker å ha litt form her. Har fått tre løp i kroppen etter at den kom hjem igjen til Ralf Karlstedt, og den har gjort tre fine løp. Nå sist så har vi faktisk 10 s 600m på klokken. Har trukket drømmesporet, og vi gir den tipsnikken i det som er et dårlig løp.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V64-2 : 1 Roblox Memphis – Viste en voldsom fart mellom to galopper sist, og den kom strålende tilbake nedover oppløpet etter den siste galoppen. Kan åpne, og skulle den få tet, ja, da kommer den til å bli vrien å fange. Inntrykket nå sist var altså klart bra, og dette ser veldig spennende ut på forhånd! SPILLES!

V64-3 : 5 Kemas Magic – Et nytt dårlig løp venter, og vi kan nesten ikke gå imot denne favoritten. Er normalt sett bare best, og vi gleder oss til å følge denne etter pause. Er blitt behandlet to ganger siden sist, og den ser for tiden enormt bra ut i jobbene. Legg også merke til at den er kuskeplusset med Johnny Takter, og det meste ser utrolig bra ut på forhånd. SPILLES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V64-4 : 7 Wild Cat – I følge Peter Untersteiner så fungerte ikke denne som best de siste gangene før den fikk en treningspause. Skal nå være klart forbedret i jobbene etter behandling, og det høres bra ut på den før årsdebuten. Dette føler vi er en klart motivert storfavoritt, og skal man begynne å gardere her, ja, da må man gå bredt ut.

V64-5 : 12 Across The Fire – Har fått seg et par løp i kroppen etter pause, og her er det form pågang. Nå sist ble den sittende bom fast med alle kreftene sine igjen, og den så MEGET BRA ut for dagen. På fredag blir den kuskeplusset med Johan Untersteiner, og selv om sporet kunne ha vært bedre så velger vi å prøve oss. Motstanden skremmer nemlig ikke, og med litt fart her så blir den vrien å stå imot. OBS!

V64-6 : 1 Tudor – Har et fint løp foran seg her, og henger den bare i sammen i aksjonen sin så kan den lede dette rundt om. Har nemlig avslørt tidligere at den er kjapp ut med volte. Når den vant nest sist så jogget den en lav 15-tid. Kan kanskje under 15 på distansen fra tet om banen skulle bli rask. Da sier det seg selv at denne ikke blir enkel å fange. MOTIVERT FAVORITT.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.

HTML EMBEDNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.