Gå til sidens hovedinnhold

Mikkelborg får sin revansje

I en herlig V75-omgang satser vi på at Olav Mikkelborg får oppreisning for den forsmedelige disken med Kings Lucky for 2 år siden, og tar hjem Jarlsberg Grand Prix med Muscles G.T.

Klikk her for gratis V75-tips.

Vi blir servert sportslige perler på løpende bånd denne lørdagen, og vi forventer en rekke severdige oppgjør, med JGP hoppe-avdeling for de 4-årige varmblodshestene som høydepunktet. I de fleste løpene er hestene jevngode, og det kan fort gå mot storutbetaling uten at det dukker opp noen ”sjokkvinnere”.

Er du alene om å ha 7 rette på lørdag vinner du 50 millioner!

Vi er ikke i tvil om at vår banker 3 Muscles G.T. er klart best på kapasitet, og normalt lar hun seg neppe beseire. Muscles Yankee-datteren gikk på en smell mot hingstene i sin nest siste start, men var tilbake i godt slag ved sin kvaltriumf sist. Det løpet i kroppen har garantert gjort godt, og med positive treningsrapporter blir den startkjappe hoppa vårt holdepunkt i jakten på 7 rette.

To tøffe damer gjør opp
I V75-finalen satser vi på at duoen 4 Laina Vang og 5 Key To Koreana gjør opp om den gjeveste sjekken. Felles for dem begge er at de er i rivende utvikling, og at de trolig ikke går av veien for den lange distansen. Førstnevnte rader opp, og når kusk Rune Wiig teten med S.J.`s Photo-datteren så blir 5-årshoppa svært vond å fange. Sistnevnte er av hardt virke, og Korean-datteren kan fort være den som feller favoritten til slutt.

Herlig 4-årsløp
I V75-3 blir vi servert et svært spennende løp for noen av våre beste 4-årige kaldblodshester. 11 Haugedals Calle er en naturlig favoritt etter sitt enorme løp i V75`en sist, men Moe Odin-sønnen er fortsatt ikke helt til å stole på. En veldig spennende start gjør 10 Stuve Vinn i regi trollmannen Kjell Teigen, og Lome Elden-sønnen kan fort være en vinner direkte. I dette løpet er dog kvalitene på hestene så høy at det ikke kan sies å være noe sjokk om vinneren er rangert som et 7-8. valg.

Alt for stor favoritt
I den fjerde avdelingen støter vi på en megafavoritt i form av 4 Cream Of Arnie. Super Arnie-sønnen opptrådte på en svært lite tiltalende måte i sin siste start, og når selskapet i dag er tøffere en noen gang syntes vi ikke 4-åringen skal være en 70-prosenter i spillet. Vi tror Rune Wiig fort kan sitte på leken med alt for lite spilte 2 Luigi. S.J.`s Photo-sønnen er trolig tethest, og på en god dag er det ikke utenkelig at 6-åringen kan prestere en tid rundt 14.0 full vei - og lede helt hjem.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 432 og 1.680 kroner.

Kjøp en bong og følg spenningen på NRK2 kl. 18.00-18.45.