Mikkelborg har bankeren

Foto: hesteguiden.com

En radikalt forbedret V'ang Yard blir vår klare lunsjbanker i Drammen tirsdag. Sjekk våre travtips.

Vår strålende banker Spang Draupner innfridde komfortabelt på Leangen mandag som et andrevalg i spillet. Og i Halmstad ble det fine kroner tilbake i DD-spillet. Tirsdag er det lunsjtrav i Drammen og deretter dobbel V5 på Momarken til kvelds. I Drammen har vi svært god tro på en svært forbedret hest i V5-2.

Det handler om 2 V`Ang Yard som startet på Bjerke sist torsdag og da fra spor åtte. Herr Jægermeister-sønnen spant til tet fra det ytterste sporet og vant overlegent på sterke 16,2/2100m uten at det var tomt i mål. Denne gangen er konkurransen enklere og sporet er jo det beste han kunne få så vi føler oss ganske sikre på at han spinner til tet og da leder han denne sprinten på 800m banen Drammen fra start til mål. Banker.
Vår rangering V5A-2: A: 2 B: 5-4-3-6 C: 1-11-10-8 D: 9-7-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Kapable 2 Bell Sona har stor kapasitet for grunnlaget sist, men er som kjent meget usikker på beina. Sist prøvde Geir Vegard Gundersen seg som kusk uten suksess. Det er unge Martin Ø Gløersen som normalt sitter opp bak H.G Balder-datteren som vinner dette bare hun går feilfritt, kan faktisk vinne med en innlagt galopp for hun er bare best.

10 Prinsesse Lotta galopperte fra seg seieren sist og har fin form så hun må krysses tidlig. 6 Hovsjerka gikk meget fint tidsmessig sist i et løp gode Vestpol Dennis vant. Møter ingen av det kaliberet denne gangen så hun er aktuell i toppen med en lignende innsats. 4 Stein Dina har brukbar kapasitet og sist gikk hun fint selv med galopp. Feilfritt og favoritten roter seg bort kan hun vinne i et løp som holder stor forskjell på hestene.
Vår rangering V5A-1: A: 2 B: 10-6-4 C: 12-5-3-11-7-1-9 D: 8

V5-3 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Et uoversiktlig løp i denne avdelingen med kaldblodshopper under 15.000. 1 Seilejerva er mye bedre enn raden og har trent meget fint en god periode. Åsajerven-datteren trenger normalt løp i kroppen, men dette var en hoppe de hadde litt ambisjoner med i fjor og L.O Birkeland tar neppe den lange turen til Drammen hvis han ikke har seiersambisjoner. Sporet og kusken kunne neppe blitt bedre.

V4 fra Bergsåker starter kl 12.20. Kjøp en lyntotokupong i spillboksen under

6 Vesle Gudrun var mye forbedret i sitt løp på Jarlsberg der hun gikk en høy 32 tid over 2100 fredag. Gjentar Moe Odin-datteren den prestasjonen der kjemper hun helt klart om seieren. 5 Alessandra spurtet brukbart i debuten, men det er mye forlangt at ei tre års hoppe med kun ett løp i kroppen skal slå eldre hester. Virket uansett til å ha fin kapasitet og motstanden er ikke skremmende.

10 Rams Lilja har bedre form enn raden og kapasiteten er brukbar på Trond Anderssen sin treårs hoppe. Krysses på gardering i et åpent løp.
Vår rangering V5A-3: A: 1 B: 6-5-10 C: 7-4-11-9-8-2-12-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-4 - Kaldblodshester. 1700 meter autostart.
5 Lomepia er usikker og sprint er neppe noe pluss for Elding-datteren om er mer sterk enn speedig. I toppen feilfritt. Men dagens motstand er billig og hoppa er i form.

2 Ingerøvin er en liten banditt for de dagene han ønsker å springe så kan han flytte beina, men han er og blir egenrådig så han er en outsider. 12 Henrik var bra etter pause nå sist og på klasse er han en av de bedre i løpet, men fra dette sporet må det helt klart løse seg mye. 6 Sima Hans hadde vinnerkrefter igjen sist, men det er slik han må kjøres. Krembest-sønnen tåler ikke gjøre noe jobb selv, men skulle det klaffe maksimalt har han form til å vinne. 11 Almandin går ned en klasse og på sitt beste er han aktuell helt der fremme. 1 Røeds Gnisten står interessant til denne gangen, men han er ikke noe enkel hest å få først i mål.
Vår rangering V5-4: A: 5 B: 2-12 C: 6-11-1-10-9-4-7 D: 8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-5 - Varmblodshester. 1700 meter autostart.
3 Millbank har et billig løp på papiret og så startrask som han er kan teten være innen rekkevidde selv om det er eieren selv som sitter i sulkyen. Nest sist så satt han fast mot gode hester. Fin vinnersjanse fra tet.

4 Best Boy Augustinu er vel hesten i feltet med størst kapasitet, men det begynner og bli lenge siden han var virkelig god. Nå virker formen brukbar og fra en perfekt utgangsposisjon må han regnes. 10 Quantum Maximillian kommer ut etter en liten pause å trener etter rapportene fint, men han trenger normalt løp i kroppen. Regnes på sitt store max nivå. Veldig åpent bak disse.
Vår rangering V5A-5:A: 3 B: 4-10 C: 5-12-6-7-8-2-11 D: 1-9