Gå til sidens hovedinnhold

Mikkelborg har Jackpotbankeren

Olav Mikkelborg kusker vår banker og flere outsidere i en V65-omgang hvor det ligger over 2 millioner ekstra i sekserpotten.

Klikk her for Nettavisens V65-forslag.

Forrige onsdags V65 på Bjerke ble favorittpreget, og ga ingen utbetaling for 5 rette. Dermed overføres 2.041.723 kroner til dagens sekserpott. Det betyr at utbetalingen for seks rette blir dobbelt så stor som ellers. Jackpot er et ord som klinger godt i spillernes ører.
Det er ikke lett å finne noen banker i denne runden. Til slutt falgt valget på Speedy Toros og Olav Mikkelborg i V65-3. Hesten viste toppform på Momarken sist, og kan kanskje få overta teten tidlig. Mikkelborg er også kusk bak en av våre store outsidere for dagen. Den kan du lese mer om her.

Litt åpne hoppeløp
To løp for hopper er med i V65-spillet denne gangen, og begge er noe åpne. På det største forslaget streker vi for fem hester i hvert av løpene.

Nyhet!
Nettavisen tilbyr nå sine lesere å motta nyhetsbrev-gratis, til V65 og V75-omgangene, og dersom du vil ha dette direkte til din e-post, går du inn og registrerer deg her!

Stor optimist
Dagens V65 innleder med et løp for 3-åringer. Her er det flere urutinerte hester, og det gjør at vi også her garderer med fem hester.
Avslutningsløpet kan bli en riktig fartsfylt affære, hvor mange raske sprintere møtes. S.J.'s Gold er den beste på kapasitet i feltet, men han holder usikker løpsform. Etter å ha fungert flott i trening er kusk Kristian Malmin stor optimist, og på sitt beste vinner hesten et slikt løp. Vi tyr dog til garderinger.

Eksperttips
Vi har som vanlig satt opp tre forskjellige spilleforslag.
Disse kan du kjøpe her.

Kommentarer til denne saken