Milliongalopp etter gigantsmeller

Eddwina er Nettavisens jackpotbanker på Øvrevoll torsdag.
Eddwina er Nettavisens jackpotbanker på Øvrevoll torsdag.

To torsdager på rad har overraskelsene stått i kø på Øvrevoll og det innebærer nesten 1 mill kroner ekstra i sekserpotten til torsdagens V65-omgang.

Sportspills meny torsdag:
V64 Dannero (spillstopp kl 20.55):En verdensstjerne abdiserer
V4 Axevalla:Calle fikser lunsjen
Lunsjtrav Bjerke:Lerum byr på sjokkobjekt
Oddstips 1:Dette blir Englands kveld
VM-tips 2: Kampen ingen trenger å vinne

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Det har vært ekstremt vrient å være V65-spiller på Øvrevoll de siste tre torsdagene Øvrevoll har arrangert V65. Torsdag 22. mai ble utbetalingen for seks rette formidable 169 426 kroner. Den dagen fanget Nettavisens galoppeksperter seks rette på et systemspill og fire heldige andelskjøpere på Eksperten kunne dele 212 000 kroner. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Torsdag 5. juni ble det jackpot og hele 39 462 kroner og sist torsdag ble det nesten enda vanskeligere og ingen fikk seks rette da heller og fem rette betalte ut meget solide 54 576 kroner.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Dermed ligger det HELE 959 963 kroner ekstra i sekserpotten torsdag og det kan fort bli godt over 1, 5 million kroner om en spiller er alene om seks rette, og det vil trolig ikke være så mange til å dele på toppgevinsten. Tipsene og bankervalgene i aviser og fagblader spriker, og det er ofte et tegn på en vanskelig runde.

Her følger Birger og Mortens vurderinger:

13 Eddwina i V65-6/DD-2 er den vi har størst tiltro til. Klar fremgang sist, og de beste innsatsene fra i fjor bør holde et stykke. Ellers tror vi det neppe vil gå så langt ut i V65-1 og V65-3. De øvrige avdelingene virker krevende, og det er ikke så dumt om dyktighet også får besøk av Fru Fortuna. Uansett ønsker vi alle som kjemper om potten lykke til.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


En luring i spillet tror vi 11 Rambo's Cinderella i V65-5/DD-1 kan være. Er ingen stjerne, men motstanden virker å være enklere enn normalt.