Milliongevinst også i svensk V75

Også i lørdagens svenske V75 ble det millionutbetaling. Blant annet vant et andelslag ca. 4 millioner.

Delt glede er dobbelt glede, men den kan også være 40-doblet.
Det var tilfellet i Borås der 40 lykkelige andelseiere kunne dele drøyt fire V75-millioner.

- Så langt har jeg ikke rukket å feire. Jeg har stort sett bare svart på telefoner, sier systemkompositøren Lars Strömvall til svenske kanal.75.

Det var ingen lett oppgave å prikke sju rette i V75 på Färjestad lørdag. Skrellene kom tett, og till slutt kunne de med sju rette hente ut cirka to millioner kroner. Om man ikke gjorde som Strömvall, og doblet utbetalingen ved å levere inn det samme systemet go ganger.

Her kan du registrere deg og spille . Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Spiller tre dager i uken
Strömvall begynte med andelsspill midt på 90-tallet og siden 2001 har han selv holdt i trådene. Ved siden av det obligatoriske V75-systemet på lørdagene er det også spill til Solvallas V64-kjøring på onsdager og til Åby torsdag.

- De som er med får "booke" seg for ett halvt år om gangen, og det koster 50 kroner å være med alla tre dagene. Det er så billig at til og med de med lite penger kan være med.

Men nå har ingen av andelseierne lite penger lenger.

- Nei. Det var det som var meningen, ler Strömvall, som også tidligere har vunnet fine penger, men aldri tidligere spilt inn over millionen.

På lørdagens system hadde han en andel selv. Dessuten hadde fruen og deres to barn hver sin andel. Hver andel ga drøyt 100 000 kroner, så det ble et reelt tilskudd til familiekassen.