Millionjackpot fra Romme

Jorma Kontio (her med elitehesten Going For Gold Zaz under V75-løpene på Bjerke 22/11) har flere fine vinnersjanser på Romme søndag.
Jorma Kontio (her med elitehesten Going For Gold Zaz under V75-løpene på Bjerke 22/11) har flere fine vinnersjanser på Romme søndag.

Romme travbane byr på 1.375.785 SEK ekstra i sekserpotten i V64-spillet. Nettavisen holder strålende tipsform og spilte inn over 300 000 kr lørdag.

Sportspills meny søndag:
V4/V5 Täby galopp: Chaves i hovedrollen
V65 Jarlsberg: Steinseth er Nettavisens lykkemann
Oddstips 1: Nå må Liverpool bevise noe
Oddstips 2: Mancini har en tøff oppgave
Langskudd: Mer trøbbel for Atletico
Tippekupongen: Det lukter store utbetalinger

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Mats Persson og Kurt Leirvåg.

Nettavisen eventyrlige tipsform sitter fortsatt i. Lørdag ble de klaff for hele 22 andelslag under V75-løpene på Bjerke (ca 14 000 kroner tilbake på hvert) og over 300 000 kroner innspilt. Totalt har Nettavisen nå rundet 2,4 millioner i gevinster siden 5. desember. Også i V5-spillet ble det klaff for samtlige spilleforslag lørdag, der vi lanserte sjettevalget 4 Kengu i V5-2 som vår tipsener. 1 842 kroner tilbake på det V5-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Søndag er det en ny meget interessant spilledag. På Täby skal det avvikles både V4 og V5 og Nettavisens galoppeksperter er som alltid svært påleste når det gjelder galopp. På Romme venter det hele 1.375.785 SEK ekstra i sekserpotten ettersom det ikke ble utbetaling for fire rette i Østersund fredag kveld. Og til sist venter det en herlig V65-omgang på Jarlsberg søndag kveld. 

Formstall dominerer?
På Romme er det mye som tyder på at hester fra Fredrik Pedersens stall vil være dominerende. Ihvertfall kommer både V64-bankeren og DD-bankeren fra Romme-trenerens stall. Med 26 stallseire hittil i 2014 har stallen perset allerede, og mye tyder på at det seiertallet øker søndag. I sjefens fravær er det lærlingen Lina Pergenius som er betrodd oppsittene på noen av stallhestene søndag. 21 år gamle Lina som har vunnet seks løp i 2014 på 108 kjørte løp, men da skal man ha i mente at det ikker er de mest betrodde hestene Lina får kuske. Det får derimot i ettermiddag.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Bankeren:
Vi klemmer til med jackpotbankeren allerede i V64-1. Tøffingen 8 Banker's Garcon har et svært billig løp i V64-1 og har et flott startspor på 20 meter tillegg. 2640 meter er defintivt ikke noe minus og motstanden er knapt middels. Uten strul på veien skal dette være en meget god vinnersjanse og vi velger å bankerspille hesten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Draget:
5 Wojtyna Gene kommer også fra Fredrik Pedersens stall og i V64-5/DD-1 har hesten en fin oppgave. Også her er distansen 2640 meter og gjør hesten om prestasjonene fra løpene nest sist og tredje sist, skal det være en solid vinnersjanse. Favoritten 3 Melker blir for hardt betrodd i dette løpet og da prøver vi et frekt DD-spill på 5 Wojtyn Gene og Lina Pergenius.