*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Millionjackpot i kveldens V64 i Boden

Bjerke13092015. Tekno Jerken og kusk Hannu Torvinen.

Hannu Torvinen (her bak den tidligere elitetraveren Tekno Jerken under et løp på Bjerke) kusker vår V64-banker i Boden i kveld. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Hele 1 773 490 SEK venter ekstra i sekserpotten i kveldens V64-omgang i Boden.

24.09.20 19:14

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

Vi nærmer oss en strålende travhelg. Lørdag er det V75 med Gulljackpot på Leangen og søndag er det ekstra internasjonal V75 på Solvalla med blant annet kvalifiseringer til Grand Prix de I'UET.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi gjennom en spennende torsdagskveld. Som har sitt spillemessige høydepunkt i kveldens V64-omgang i Boden. Her er det STOR JACKPOT og hele 1 773 490 SEK ekstra i sekserpotten. I tillegg er det en kanoninteressant V65-omgang på Bergen travpark i kveld.

Snoken spiller med en banker i kveldens jackpotomgang og den bankeren kommer ut allerede i V64-1.

Overlegen finne
Det handler om 10 Just A Flirt. Femårsvallaken avsluttet som en vind til andreplass i Jyväskelæ nest sist og fulgte opp med å vinne på kruttsterke 11.4 på Vermo sist. Velkjørende Hannu Torvinen kusker og selv fra bakspor, må dette være en veldig bra sjanse. De finske hestene tar for seg i Boden. 10 Just A Flirt i V64-1 blir vår V64-banker i Boden i kveld.

Sandra skal gi storfavoritten kamp
I V64-2 blir 10 Zola Soft trolig kveldens aller største V64-favoritt. Fireårshoppa står med to strake seire, men en feilfri 5 Crazy Honey er ingen walkover. Fireårshoppa som kuskes av Sandra Eriksson er neppe noe dårligere på kapasitet og i kveld varsles det utstyrsendringer. Vi varsler for nestfavoritten.

Skoglund har DD-bankeren
V64-6/DD-2 er en treåringsfinal med 100 000 SEK til vinneren og det er godt med vinnerkandidater. 4 Rally Ida har tatt to seire på fem starter i år og hun står også bra til spormessig i kveld. Rikard N. Skoglund får sjansen igjen og hun blir vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dobbeltbanker i eliteløpet
To hester skiller seg klart ut i V64-5/DD-1 som er et eliteløp med 50 000 SEK i førstepremie. 5 Mindyourvalue W.F. blir ganske klar spillefavoritt og Bergh-traveren trives også ekstra godt med Ove A. Lindqvist som kusk. Men hedershesten 4 Selmer I.H. er ingen kastekjepp og skal laddes fra start i kveld. Har vært strålende i sine to siste løp, og er det opplagte motbudet til den store favoritten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.