Gå til sidens hovedinnhold

Millionjackpot i torsdagens V64-omgang på Åby

Millionjackpot med mye snadder! Bankeren matches mot større løp i Frankrike! Frekke objekter som du vil like infoen på! Du blir vel med oss i jakten på den ekstra "deigen" i kveldens jackpotomgang fra Sverige og Åby?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stor V64-jackpot med hele 1 101 516 ekstra i sekserpotten! Her skal vi naturligvis i lukene, og kjempe om de ekstra JACKPOTKRONENE. Kveldens omgang er nesten som vanlig spennende når det kjøres løp på Åby, og det pleier å smelle litt på denne banen. Bankeren kommer ut i V64-1, og vi spekulerer ikke mot 6 Ivory Di Quattro som nå er på vei mot formen igjen. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 6 Ivory Di Quattro – Skal til Frankrike, men har trengt noen løp i kroppen for å finne form, men etter i kveld så rettes fokuset mot Frankrike? Var TUNG første gang ut nest sist, men bedre sist, og vant enkelt da. Er trolig ytterligere forbedret i kveld, sporet takler den normalt enkelt, og den har en stor sjanse om alt går riktig for seg i dette innledningsløpet. Er en motivert storfavoritt som også vi tror mye på.

V64-2 : 1 Xanthis Florence – Her er det ELENDIG klasse på de fleste av hestene, og det er et løp som ikke trenger å være helt lettløst. Vår ide viste ingen stjernetakter i fjor, men var altså kun 3-år da, og gikk trossalt flere ganger 16-tider på distansen. Kommer nå ut etter at vintertreningen er gjort unna, og en 16-tid i kveld rekker normalt langt. Settes frekt først!

V64-3 : 4 Pre Calculated – Var ekstremt god til andre sist, og falt virkelig med flagget til topps etter en tøff reise. Nå har den fått det løpet i kroppen etter oppholdet, og er neppe dårligere i kveld. Senker en ganske enkel gjeng? Vår favoritt i et løp hvor det skiller litt på de beste kontra de nest beste.

V64-4 : 1 Claire Di Quattro – Har en smellfin oppgave foran seg i kveld, og må bare prøves. Har fått tre løp i kroppen etter en liten pause, og spurtet riktig så fint sist. Noe den også gjorde nest sist etter å ha havnet på vingel fra start. I kveld blir det trolig rygg leder, og denne kan umulig bli enkel å svare når den får sjansen via siste indre… SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-5 : 1 Quite Special – Er en hest vi holder HØYT, og det er en knallgod hest i grunnlaget. Har nå kommet inn på stallen til Hanna Lähdekorpi, og det skal bli svært spennende å se den for henne. Trenger nok helt sikkert et løp eller to i kroppen etter det lange avbrekket, men på ren kapasitet er den trolig best, og det er første gang ut en slik hest skal spilles. OBS!

V64-6 : 4 Atlas Font – Det er ganske jevnt i finalen, og det trenger ikke være feil å plukke med seg noen hester her. Vår knepne favoritt galopperte seg bort i debuten for sin nye trener sist. Feilet like etter start, men stod da i et dårlig spor. Viste 11,9/1000m bak feltet, og den kan flytte på seg. Er grunnkapabel, nå passer startmetoden bedre, og på sitt beste duger den. PASSES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.