Lerum med fantastiske objekter til V75-omgangen på Axevalla 24. juli
Undertegnede kom IKKE i mål i V75-SPILLET, men et par objekter var helt fantastiske i denne omgangen, og i V5-SPILLET ble lukene tømt. Barbro Kronos (0,9% - 9-valg) og Loaded Leila (1,2% - 11-valg) ble begge varslet for, og V5-bongen til Kr.450 satt som et skudd. Utbetalingen ble meget solide Kr.55 720,-. Gikk du glipp av følgende?:

V75-3 : 1 Honey Mearas – Er kapasitetsmessig i en egen klasse, men har ikke sett som best ut i årets to løp, og selv om den har vunnet så har det gjort oss usikre. Nå varsler Reden om at den fungerer bedre i jobbene, og det kunne ha dreid seg om en banker fra en annen utgangsposisjon. Blir normalt overflydd, og da kan Kihlström finne på å gi den et passivt løp. Som han for eksempel gjorde med Hail Mary tidligere i uken. Honey Mearas plasseres først, men den må garderes fra innersporet. 2 Barbro Kronos – Var kun helt OK i debuten for Markus Svedberg. Kan MYE bedre enn som så, nå blir det skorykk på alle fire, og vi plukker den med som en tenkbar storskrell.

V75-6 : 6 Global Confession – Ble spurtet ned oppunder mål sist, men gjorde uansett et sterkt løp. Har vært matchet i tøffe omgivelser, og det finnes ingen Chebba Mil eller Imhatra AM med i dette feltet. Kusken er dessuten knallgod, og fra eventuelt tidlig tet tror vi på en stor sjanse. SPILLES! 1 Loaded Leila – Har vært matchet mot bedre hester enn dette, og gikk helt greit i et forsøk til StoChampionatet sist. Var noe tung, og trengte nok det løpet. Er en tenkbar skrell med klaff på veien i et løp som dette.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Gävle byr på en åpen, og svært utfordrende V64-jackpotomgang i kveld. Det finnes få bankerkandidater, og flere av løpene er dessuten svært jevne. Vi tar en sjanse i denne omgangen, og velger å banke 3 Moon On Baroda (V64-1). Har gjort gode løp mot MYE bedre hester på slutten, går nå ned flere klasser når det gjelder motstand, og fra et nydelig spor tror vi det er duket. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 3 Moon On Baroda – Var merkelig nok kun et 4-valg når vi la ut våre tips, og den hadde usle 7,2% av innsatsene på seg. Dette er en hest som tredje sist avsluttet bra bak meget gode A Girl Has No Name (11,5 s 800m). Den fulgte opp nest sist med å spurte strålende, og tapte da på foto for formbomben Indira Split. Sist var den ute i et forsøk til StoChampionatet, fullførte fint, og var ikke veldig langt bak knallgode hopper. Går ned et par klasser når det gjelder motstand nå, og dukker nok opp der fremme. OBS!

V64-2 : 2 Herr Melin – Er egentlig ikke så verst, men den har en svak rad, og blir nok ikke mye spilt her. Gikk dog sterkt etter galopp i kulissene sist, og vår klokke viste 13,6/1900m. Får på seg en BIKE i kveld, den er kjapp fra start, og her blir det nok laddet fra start. Kan overraske om den leverer som sist, og går feilfritt. OBS!

V64-3 : 2 Cuenca – Er og blir en banditt, men feilfritt er denne bra, og i et ganske dårlig stayerløp har den en fin sjanse om den skikker seg. Viste 13,5/1500m etter galopp sist, og formen skal ikke være så verst. Er kjapp i vei med volte når den løser, og det kan fakta bli tet om den tramper avgårde på riktig fot. Skal heldigvis gå med en vanlig vogn i kveld, for det vil gjøre den mer stabil. Prøves som en frekkis!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 4 Global Benefit – Er ingen stor vinnerhest, men den er i flott form, den stormer normalt til tet, og vil lede dette lenge. Holdt klart bra fra tet nest sist, og travet altså 11,0/1640ma da. Møter riktig motstand i kveld, kusken er knallgod, og Global Benefit vil lede dette lenge. SPILLES!

V64-5 : 4 Icicle AM – Var ute i et forsøk til StoChampionatet sist, men der sluttet bare kusken å kjøre, og den ble langt etter. Møtte rett og slett for tøff motstand. Gangen før dundret den til tet fra et spor langt ute, åpnet første 1000m på 13,7, og vant enkelt på en lav 14-tid. Kommer neppe forbi 3 Max Lane, men duger uansett på sitt beste, og regnes tidlig fra et fint spor. OBS!

V64-6 : 8 Björlifanner – I finalen garderer vi bredt, for her er det jevnt blant de beste, og vi er litt inne på at det kan skrelle til. Vi prøver oss også med en fra dypet, og hadde Björlifanner hatt superform, ja, da hadde vi trodd HARDT på den i et løp som dette. Har dog kun vært HELT OK i de siste løpene, men glemt er ikke at den feilet fra seg V75-seieren mot tøff motstand på Biri femte sist. Husk også på at dette er en hest som elsker denne distansen, og har faktisk vunnet hele fem løp over 2600m. Prøves som et sjokk!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.