Gå til sidens hovedinnhold

Millionjackpot i V64-spillet på Åby

Fantastisk V64-omgang med flere svært spennende objekter! De klare bankerne finnes ikke i denne omgangen, og her går det fort mot flotte kroner! Du tar vel rygg når vi jakter storcashen i kveld?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det store høydepunktet denne torsdagen skjer på Åby hvor det altså er JACKPOT med over en million ekstra i sekserpotten. Det er ingen lettløst omgang som venter, og den store bongen vår til Kr.1 920 er uten bankere. På de litt mindre bongene banker vi frekt i finalen, og der står 10 Dortmund alene. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 4 Milos Ganador – Var enorm når den vant på 12,0 tredje sist, og også svært god i V75’en nest sist. Sist ble det imidlertid galopp, og tidlig game over. Har en passende oppgave foran seg i innledningsløpet, og den skal ha en god sjanse om den leverer på sitt beste. Vår ide i et løp som ellers er veldig jevnt, og det kan være smart å plukke med seg litt hester.

V64-2 : 15 Bastian – Står på lengst tillegg, men står alene der, og vil få gratis kontakt med de foran ganske kjapt. Var noe under pari sist, mens den avgjorde enkelt nest sist. Tredje sist satt den fast, mens den fjerde sist avsluttet den helt enormt. Her er det med veldig få unntak billig i mot, og tilbake på sitt beste feller Bastian de fleste nedover oppløpet. Slår til som en godbit?

V64-3 : 11 Zacapa U.S. – Er en 4-åring som stallen holder SKYHØYT, og man er veldig inne på at dette er noe litt utover det vanlige. Ble sittende fast i kulissene etter pause sist, og ble aldri kjørt med da. Da møtte den langt bedre hester enn hva den møter her. Nå velger man å rykke skoene fremme for første gang i karrieren, motstanden er den riktige, og den må naturligvis tas på alvor. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 1 Grimm Majyc –
Var et sistevalg, og den hadde 0,5% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset (omsetning ca 400 000). Har egentlig ikke vist veldig mye på lange tider, og raden er et sørgelig skue. Vær dog litt OBS på at dette er en grunnkapabel traver, og sist feilet den med krefter igjen i stengt posisjon mot oppløpet. Hadde da gått en 15-tid uten galoppen. Nå blir det tet, Østre velger nok å kjøre der, for på ren styrke er dette en god hest i grunnlaget. Kan detonere et supersjokk med skreddersydde betingelser, og den skal passes!

V64-5 : 6 M.T. Oscar – Er en kanon i grunnlaget, og vi tror på en flott mulighet i et løp som dette. Var klart godkjent i nederlaget sist, og den gjør nesten kun solide innsatser. Er tøff i skallen sin, den tåler å bli brukt, og blir det bare ikke helt feil underveis så blir vi overrasket om den ikke er på foto. MÅ BARE PRØVES!

V64-6 : 10 Dortmund – Er en banker for de som ønsker å spille frekt i kveld. Vant et V75-løp enkelt på Jägersro fjerde sist, og banket da gode hester. Har fått tre løp i kroppen etter pause i år, og i det store stayerløpet på Charlottenlund sist ble den sittende bom fast som fulltanket. Var for eksempel mye mer spilt enn 1 Townshend Broline da… Nå er Dormund mye mindre spilt enn sistnevnte hest, og det mener vi er helt feil. Det er Dortmund som er spillet i finalen, og den må med på alt av seriøse bonger!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.