Lerum med fantastiske objekter til V75-omgangen på Axevalla 24. juli
Undertegnede kom IKKE i mål i V75-SPILLET, men et par objekter var helt fantastiske i denne omgangen, og i V5-SPILLET ble lukene tømt. Barbro Kronos (0,9% - 9-valg) og Loaded Leila (1,2% - 11-valg) ble begge varslet for, og V5-bongen til Kr.450 satt som et skudd. Utbetalingen ble meget solide Kr.55 720,-.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 17.45 / V75-1 er i gang klokken 19.00

Det er altså STOR V75-JACKPOT i kveldens V75-omgang på Bjerke, og dette er en omgang som trengte litt ekstra tid. Flere av løpene er nemlig svært jevne, og ikke helt enkle å ranke. Den beste bankeren kommer ut i V75-4, og der må vi bare tro HARDT på 4 N.Y. Make Some Noise. Sitter normalt tidlig i tet, og siden skal det løpet være over. Våre komplette tips til Bjerke i kveld er som følger:

V75-1 : 7 Skate Trix – Satt i fjerde utvendig i Sverige sist, kom så via sporene ned mot siste sving, og avsluttet riktig så bra. Vi hadde 10,8 s 800m med krefter igjen. Er i toppform, og den har naturligvis en bra sjanse i V75-innledningen. Vi liker dog ikke at den trolig må vinne dette fra dødens, og velger derfor å spekulere litt. 3 Legend Act – Var ikke på topp på Sørlandet sist, og spurten bet ikke like bra da. Glem ikke at når denne møtte Skate Trix på Bjerke 5. oktober i fjor, ja, da hentet den nesten en lengde på det som blir superfavoritten. Nå står Legende Act innvendig, og Hop er vel ikke interessert i å gi bort dette løpet? På sitt beste duger den, og vi ranker den inn som et 2-valg.

2 Glazier’s Vici –
Er veldig bra, men er nok noe bedre over mellomdistanse. Her lukter det dog kjøring, det er meldt regn på Bjerke i kveld, og det betyr nok litt krevende forhold. Det burde passe for Glazier’s Vici, og vi ranker den inn på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 7 B : 3-2 C : 4-5-6-1

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til tirsdagens V75-omgang fra Bjerke. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V75-2 : 6 Spik Borken – Er noe bedre enn raden, og fikk aldri helt sjansen sist. Har en veldig høy toppfart i kroppen sin, og her vil den dårligst få rygg leder om den løser ut som normalt. Ikke veldig mange er bedre enn denne på fart her, og den er verdt litt oppmerksomhet. Løpet er nemlig ikke hardt, og vår ide kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. 3 Gulheim Brage – Er spesiell, og ikke helt enkel å vinne med. Har dog en HØY toppfart i kroppen sin, og den suser nok til tet. Så får vi se om Mikkelborg tør å kjøre denne foran, eller om han velger et ryggopplegg. Fullførte bra sist, og var kanskje ikke helt bunnskrapt i målgangen. Motbudet.

9 Hilton Stjerna – Skal endelig ut på sprint igjen, for det er et pluss. Holder veldig fin form, men vær OBS på at den i kveld skal gå med sko, og det er et minus. Gikk dog med sko sist den var ute på sprint i Norge (21. september i 2021), og da avsluttet den fint via 27,8 s 300m. Får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 6 B : 3-9-2-4-10 C : 7-5-1-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til tirsdagens V75-omgang fra Bjerke. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V75-3 : 1 Champstile – Når denne står på fire friske bein, halsen fungerer som den skal, ja, da er den normalt i en særklasse i et løp som dette. Var veldig fin første gang ut i ny regi sist, og gikk en sluttrunde i 13-fart da. Er god fra start når den blir laddet med, og skulle Gunnar Austevoll greie å forsvare innersporet så skal det en veldig god hest til for å plukke den ned. Vi krysser fingrene for at halsen fungerer i nok et løp, for da dreier dette seg om en stor sjanse i billige omgivelser som dette. 5 The One – Ble laddet med fra start sist, men da kom galoppen. Var fin etter galoppen, og kom til mål med krefter igjen. Det var første gang ut for Kim Pedersen, og den er neppe dårligere med den blåseren i kroppen. Må med på en tidlig gardering.

10 Lennon B.R. – Fullførte fint etter et tøft opplegg sist, og den var god i nederlaget. Vi blir dog overrasket om Frode gir denne 3-åringen et tøft opplegg igjen da det kommer viktigere løp senere i sesongen. Favoritten blir derfor kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 1 B : 5-10-6-3-9 C : 8-2-11-4-7

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til tirsdagens V75-omgang fra Bjerke. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V75-4 : 4 N.Y. Make Some Noise – Har en smellfin oppgave foran seg, og dette ser rett og slett veldig riktig ut på forhånd. Var nok ikke helt på topp sist, men gikk uansett en OK sluttrunde. Gangen før var den helt rå, og forsvant i til en svært enkel seier fra dødens. Avsluttet da i 11-fart nedover oppløpet. Kommer her ut etter en liten pause, men det er da denne er som best, og vi tror på en flott innsats i kveld. Er god fra start, og vi vil tro at Lars Fredrik Kolle kan kjøre seg til tet på første bortre her, og siden skal dette være over. VI BANKER! 2 Thunderball S.F. – Måtte gjøre en del jobb nest sist, og fullførte meget bra til andre. Sist var den ikke like bra, og da kom også galoppen. Er behandlet før denne oppgaven, og den får stå som det klare motbudet.

1 Kaatje – Så smågal ut før bilen slapp feltet sist, og galoppen kom ikke helt uventet da. Er kjapp fra start, men vi vil tro at man ønsker å kjøre denne i rygg da den trenger løp. Kan havne på trippelen fra ryggen til vår banker, og det vil dessuten også være godt for psyken til denne hoppen.

Vår rangering : A : 4 B : 2-1-10-5-12 C : 6-7-11-9-3-8

V75-5 : 11 Boh Erre – Vant veldig enkelt sist, og la da inn 10,6 s 500m. Nå blir det for første gang et løp bakfra, men vi har sett denne blåse inn til seier fra bakspor i Italia, og det går nok fint. Favoritten er svært motivert, og har normalt en stor sjanse å runde alt. 10 Wishmaster – Er den vi frykter mest, for den varslet form etter pause sist, og galopperte da som svært godtgående i den siste svingen. Har ganske fin kapasitet, nå har den fått dette løpet i kroppen etter pause, og motstandsmessig ser dette riktig ut. Motbudet.

5 Lobella – Kommer ut etter en liten pause, rapportene er OK, og fra tet vil den lede lenge. Skal dog slite med favoritten om den leverer som vi tror, og Lobella er nok mer trippel enn veldig seiersaktuell. Må dog med om man først velger å spekulere litt her.

Vår rangering : A : 11 B : 10-5 C : 6-1-3-2-9-4-7-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 11 Misi Ø.K. – Kan ikke få en bedre oppgave når det gjelder motstand, og den er svært spillbar i kveld. Man valgte altså å ta turen til Sverige etter en lengre pause sist, og det vitner kun om at den hadde trent bra før det løpet. Gikk da PIGG i mål etter sene luker, og vår klokke viste 25,4 s 800m med krefter igjen. Pleier ikke å rade opp, men den duger i massevis i omgivelser som dette, og den skal opplagt passes. 10 Fux Deluxe – Fant superformen i fjor høst, og den trives nok best når det er litt kaldere i været. Væromslaget utover i dag burde derfor passe den, og en subbete bane er intet minus. Rapportene på den etter en liten pause er gode, og det er denne vi frykter mest. Motbudet.

2 Rokne Liss – Holder toppform, og fikk endelig vinne igjen sist. Har trukket et langt bedre spor enn de siste gangene, og leverer den på sitt beste så er den nok med i fremste rekke igjen. Får stå som løpets klare outsider. Løpet ellers er svært jevnt, og ingen er fakta 100% sjanseløse.

Vår rangering : A : 11 B : 10-2-5-12-8-4-1-9-7-3-6 C : -

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 11 Velten Swarovski – Trengte løpet etter pause sist, men fullførte uansett fint fra dødens. Er garantert MYE forbedret med det løpet i kroppen, motstanden skremmer ikke, og når de andre har kjørt fra seg så kan Dalen komme tungt til slutt med vår ide. Slår til som en ordentlig godbit? 2 Mr. Chocolate – Valget Gunnar Austevoll å kjøre et ryggløp med sist, men i kveld velger vel han tet? Leverer Mr. Chocolate på sitt beste så leder den for dette svært lenge, og den er selvskreven på bongen. Motbudet.

6 Abrakadabra – Fikk vinne sist, og det var fortjent etter flere gode innsatser. Blir garantert laddet mot tet igjen, så får vi se om det blir tet eller rygg på 2 Mr. Chocolate. Kan vinne fra begge posisjoner, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 11 B : 2-6-5-1-7-10 C : 4-3-9-8

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.