Millionjakt på Momarken

Foto: hesteguiden.com

Svimlende 21 millioner kroner venter en eventuell alenevinner I V75 lørdag, og vi avslutter med to bankere.

V75-sirkuset forflytter seg til Momarken denne lørdagen, og det er et herlig varmblodsløp for 5-åringer i Indre Østfold Kommunes løp med 130 000 kroner til vinneren som er dagens hovedoppslag. To høyt doterte løp er også tradisjonsrike løp som Per Rakkestads Minneløp og Ole Uttisruds Minneløp, og i de to oppgjørene dukker det opp hester som banker på døren til eliten.

Undertegnede og Sportspill har til lørdagens løp på Momarken lagt ut mange andelslag i forskjellige prisklasser på Eksperten, og etter at vi prikket syv rette forrige lørdag å en rekke andelslag (uten at det ble den helt store utbetalingen), satser vi på at vi kan få full klaff, med en litt høyere utbetaling denne lørdagen. Alle spillene på Eksperten finner du ved å klikke på linken under, og de to største forslagene på 800 kroner andelen der, er snakk om to jokersystemer.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I et flott varmblodsløp i Per Rakkestads Minneløp med 75 000 kroner til vinneren dukker 10 Crown`s Banker opp, og en finere oppgave enn dagens får ikke 10-åringen. Det er snakk om den klart mest herdede hesten i løpet, og nå er han på vei mot den formen, som resulterte i to imponerende sprinttriumfer på 12-tallet i fjor sommer.

Han vant en supersprint på 10.6 i den siste starten, og det var sterkt å avgjøre løpet til sin fordel til slutt der. Han vant dette oppgjøret for to år siden på 12.7, og takler således dagens arena utmerket. Det er neppe noe minus at Tom E. Solberg setter seg opp i sulkyen bak ham på lørdag, og vi tror han feller samtlige til slutt. Det blir garantert tøff kjøring innledningsvis i dette løpet med en rekke svært startkjappe hester i første rekke bak startbilens vinger, og det vil speedkula til Bo Westergård profitere på til slutt.

Innleveringsfrister Momarken lørdag!
V5 kl. 14.10
V75 kl. 15.00
V4 kl. 16.06
DD kl. 16.48

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tidlig tet og slutt?
Ja, vi er i hvert fall veldig inne på at 5 Fetter`n T.G. sitter tidlig i teten med ikke alt for startkjappe konkurrenter på innsiden av seg i Ole Uttisruds Minneløp med 75 000 kroner til vinneren i V75-fianlen, og i fra spiss blir ikke 7-åringen lett å slå. Toppform der i gården, og sist vant han enkelt på fine 24.5 full vei.

Han avsluttet i underkant av 23.0 siste tusen sist, og det med draskylappene spart. Hester som Horgen Tore og Feseth Lynet ble kraftig frakjørt til slutt der, og på lørdag støter han ikke på hester av slikt kaliber. Vi tror således på en topp vinnersjanse, og når den antatt tøffeste i mot har dunkel form, garderer vi ikke.

Veldig usikker form er det nemlig på 7 Ulsrud Tea, og når sistnevnte har mistet formen på sommeren de to siste årene, synes vi det er riktig å gå på den flotte traveren til Geir V. Gundersen. Ulsrud Tea er heller ingen kløpper i fra start, og da havner hun trolig blandt de siste til å begynne med (tøff oppgave foran seg da).

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!