Mjølnerød-suksessen fortsetter

Foto: hesteguiden.com

Jan Roar Mjølnerød har hatt en fantastisk uke med sine stallhester. I dag fortsetter suksessen på Jarlsberg.

Klikk her for V5-forslag V5A
Jan Roar Mjølnerød har denne uken befestet sin posisjon som en av landets beste travtrenere etter blant annet suksess i Sverige. Mandag ble det seier til Særpefanten og andreplass til Varg Spik på Hagmyren. Tirsdag vant Derby-favoritten Horgen Tore Prinsessan Madeleines pokalløp på Bollnäs Travbana. Onsdag vant haldenseren igjen. Da var det snakk om Nygaards Thea i V65 på Bjerke. I kveld fortsetter seiersfesten på Jarlsberg.

9 Seier Kongen (V5-2A) er en svært talentfull fireåring som har vunnet i tre av fire starter. Nederlaget sist er det lite å si på. Da ble han hindret i starten, men avsluttet strålende på oppløpet. I kveld er han totalt overlegen uten uhell. Den lange distansen er en opplagt fordel for sønnen til Lome Kongen som er ute mot overkommelig motstand denne fredagen.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

I V5-1A skal 6 Power Pigen ha en fin sjanse. Danskeimporten gjør sin første start i regi Frode Hamre. Hoppa vant på en tiltalende måte på Åby i Sverige i den siste starten og har sett fin ut i trening etter at hun kom til Larvik. Frode Hamres hester er nå også skikkelig på gang etter en tung periode. Siden 4 See Me Smile er strøket får Power Pigen femtespor bak bilen. Feilfritt tror vi det går veien. 1 Zanziro blir trolig overfløyet fra start, men skal ha kvaliteter som rekker til seier om det skulle klaffe. Travet 16,0 på Biri sist da hun ble toer bak Flash. 3 Shogie Highway er ute på rett distanse og kan springe 1.16 på distansen. Det kan rekke for Killingmo-traveren som har travet fine løp den siste tiden. 10 Ofelia Mosebo leverte en tiltalende norgesdebut i Drammen sist. Ingen fordel av bakspor på sprint, men selskapet er passende. 12 Væsterbo Flare er galopplysten, men bør komme feilfritt i gang fra tolvtespor. I såfall skal hun regnes i striden. I det siste feilfrie løpet gikk hun veldig bra til annen bak Superatrix på Bjerke.

V75 Momarken lørdag:Håkon tror på Big Money
Oddstips fredag:Vi tror knallhardt på Kolstad

Mens Seier Kongen er vår banker i V5-2A er det ikke like enkelt i V5-3A som er en poengjakt. Vi anbefaler helgardering i dette oppgjøret. Tipset går til 6 Lizzette Sleipner som er betydelig bedre enn raden. Hoppa er dessuten ute i rett selskap på riktig distanse. 1 Shootist er kjapp ut. Liker sprint og kan ventes forbedret. Viljen er dog ikke den aller beste. 10 Sir Lexington har møtt sterkere motstand enn dette og bør således påaktes i kveld. 4 Leonardo Thunder er usikker bak bilen. Feilfritt løp bør bety plass i fremste rekke. 9 Icora Wapiti har ennå ikke vunnet, men han er bedre enn raden og skal voktes om han får lifte med i rygger underveis. 5 Valencia Newport var ikke som best sist. Tilbake i slag skal hun ha en mulighet i et løp som dette. 2 Luna d'Oro har hatt en mager sesong i løpsbanen, men vi blir ikke sjokkert om hun slår til i poengjakt. Svenske 3 Yankee Superman er ingen stjerne, men møter heller ingen i dag. Kan gå om formen er på plass.

Klikk her for V5B-forslag

Kan bli lett
V5-4A/V5-1B: 5 Easy Livin` møter overkommelig motstand i dette ungdomsløpet. Kjøres av en våken kusk og har fort stø kurs mot tet. Vi mener det er snakk om den beste hesten og femåringen kan ikke unngå vinnertipset. 6 Brave Boy er mye bedre enn raden og hatt en del uflaks i det siste. Solid sjanse feilfritt. 8 Zoogan Bowl holder stålform. Tross dårlig spor må han regnes. 1 Hangman har heller ikke hatt marginene på sin side den siste tiden. Rekker herfra om det løser deg. 9 Joblie Light og 7 Starchip Victory strekes om man garderer ytterligere.

6 Tangen Eld (V5-5A/V5-2B) er den beste hesten. Prepareres nå mot Derby og ser veldig bra ut om dagen. Har tapt bare en gang på syv starter og viser seg frem som en riktig slugger. Kun galopp i mot i kveld også og opplagt bankerkandidat. Skulle han feile er det åpent. 5 Fodnes Bausen er ikke lett å få inn på bestilling. Han får nesten aldri klaff, men på sitt beste og med marginene på sin side kan han kjempe om seieren. 8 Drivknekten står vrient til, men var såpass bra i seiersløpet i Skien sist at han er verdt oppmerksomhet. 1 Sør Evita feilet seg bort på Forus i V75 i helga. Langt fremme uten feiltrinn i kveld.

Kjøp eksperttips fra Sportspill her
Vi tror 1 Kolnes Lydia vinner V5-3B. Hun tapte for en strålende Fetter'n TG sist. Nå er motstanden adskillig enklere. Ledelse fra start til mål høres realistisk ut. Skulle 8 Gåte gå feilfritt er det imidelrtid noe helt annet. Gåte pleier å forsvinne i galopp, men de få gangene hun ikke trøbler vinner hun løp. 5 Mento Lita fikk press i Skien sist, men var likevel bra nok til å gå til topps. Kan gjenta bedriften og er muligens enda bedre med løp og mer rutine.

Annonse: Øivind Grøstad spilte inn kr 14700 på onsdag, lørdag har han los på en kjempeskrell

5 Rådim Maud (V5-4B/DD-1) vinner løp når som helst. Formen er hysterisk og forutsetningene perfekte. 3 Tora Stjerna er kanskje den kjappeste hoppa, men formen er usikker etter pause. Killingmo pleier å ha hestene i fin forfatning og Tora Stjerna bør derfor strekes. 6 Edel Terna er i toppslag. Hadde utur da hun ble kraftig sjenert sist. Opphentingen var av solid merke. 2 Stumne Saga avsluttet bra på Momarken. Hun er kjapp ut og får en fin posisjon underveis. 10 Dag Vilja, 13 Bokli Oda og 1 Santi er "dypere" hester.

Vi satser på to streker i V5-5B/DD-2. 3 Gidde R. Icke er den beste hesten. Han vinner på en god dag. Formen skal være oppadgående. Eier Fredrik Solberg har sendt hesten tilbake i trening til hans faste makker Kristian Bjørnerød som er tilfreds med tingenes tilstand i trening. Vi tror Gidde R. Icke slugger seg inn til seier. Vi velger å gardere med en hest. 4 Riccione Ås var potte tett i halsen sist. Fungerer strålende i trening. Han er kjapp ut og veldig god til å forsvare seg. Han bør derfor med på bongen i kveld.

Tast her for V5A-forslag. Ønsker du forslagene i V5B taster du her. Vil du ha DD-tips tast her .