En ny strålende trav- og galoppuke står foran oss. Både sportslig og spillemessig er det lørdagens V75-omgang med GULLJACKPOT på Sørlandets travpark som er høydepunktet. Tirsdag kveld er det igjen duket for en flott V75-omgang på Bjerke og onsdag er det klart for en ny feiende flott V86-omgang fra Sverige med 17 millioner i premiepotten. Solvalla og Bergsåker er arrangørbaner denne uken. Merk også at det stor jackpot i fredagens V65-lunsj på Solvalla med 603 216 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mandagen innledes med V4-lunsj på Eskilstuna, mens Leangen byr opp til V65 i kveld med en rekke fine løp på menyen. I Sverige er det Boden som er vertskap for V64-løpene. Det ble ellers en ellevill søndag for våre tips, spesielt i V75-løpene på Åby.

3 andelslag med 7 rette i V75 14. november - over 250 000 kr i utbetaling på hvert
Til tross for at to førstevalg vant i søndagens V75-omgang på Åby landet utbetalingen for sju rette på solide 215 860 kr. Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken bankerspilte 1. valget 7 Wish Lane i V75-3 og andrevalget 10 Denco's Galliano i V75-5. Begge vant og det ble fest i lukene. To andelslag på Eksperten med fire andeler a kr 300 fikk sju rette - utbetaling 253 692 kr/256 151 kr. I tillegg ble det fullklaff for ett andelslag med seks andeler a kr 330 - utbetaling kr 260 122. I tillegg ble det solide trøstegevinster på de øvrige andelslagene til Snoken med ca 15 000 kr innspilt på hvert av dem.

Solid avslutning på Øvrevoll
Det var siste løpsdag på Øvrevoll søndag og internasjonal V64. Våre galoppeksperter leverte solide tips og V64-forslaget på Nettavisen med innl. pris på kr 960 satt klokkerent og betalte tilbake 6 819 kr. Totalt ble det klaff for 11 andelslagEksperten.

Da får vi håpe den tipsformen sitter i denne uken og i denne artikkelen skal det heretter handle om V65-løpene på Leangen. Det er finaler i tradisjonsrike Hesteeierkanna i kveld (V65-5 og V65-6), i tillegg er det Høstfinaler for treåringene, både varmblods og kaldblods. Det er i sistnevnte løp jeg finner min V65-banker i kveld.

Mjøen har bankeren
Det handler om meget kapable 6 Pave Sokken i V65-2. Kun seks hester stiller opp i Høstfinalen for treårige kaldblodshester og Pave Sokken har 60 meter tillegg på den eneste strekhesten 1 Sørdals Ruska (som står med null kroner innkjørt). Han har 20 meter tillegg på hovedopponenten 5 Faks Trym og 40 meter tillegg på brukbare 3 Ingkrans. Men på kapasitet og fart er John Mogsets treåring, overlegen disse konkurrentene. Thomas Mjøen rader opp seire på Leangen og 6 Pave Sokken blir min V65-banker på Leangen i kveld.

Blekkan innleder?
Dessverre er 11 Creek's Nu Love blitt strøket i V65-1 som er Høstfinalen for treårige varmblodshester. To hester skiller seg klart ut, jeg setter Jomar Blekkans 10 Casartelli først på min rangering. Vunnet begge sine løp i regi Jomar Blekkan og jeg tror hesten er best på kapasitet. 2 Let Me Go er motbudet, hesten var meget god i seiersløpet sist.

Åpen poengjakt i V65-3
V65-3 er stengt på maks 600 startpoeng og det starter hester over tre ulike distanser. Jeg står på fem hester på samtlige V65-forslag. 5 Jacko Line blir ikke spillefavoritt, men mitt småfrekke førstevalg. Årsdebuterte faktisk på Leangen sist søndag, og galopperte tidlig da. Ble offensivt kjørt etterpå og trøtnet mot mål. Men viste fart og har bra kapasitet. Mot riktig motstand, kan 5 Jacko Line overraske i V65-3.

Stensen eller Blekkan?
Hoppeløp venter i V65-4/V5-1 og de to mest spilte skiller seg litt ut. 6 Alsaker Tyra har funnet tilbake til formen og tatt to sterke seire i Østerund. Men støter på tøffe 5 Jatsy og feilfritt blir denne lei å stå imot. Kom fint tilbake etter galopp sist på Bjerke og hang veldig godt med kapasitetshesten Alltid Ø.K. sist på Leangen. Det er middels klasse på de øvrige konkurrentene i dette løpet, med unntak av 1 Hellinrappa som står alene på strek.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Brækken's treåring blir tøff å hente
V65-5/V5-3/DD-1 er finalen i tradisjonsrike Hesteeierkanna for kaldblodshester og det er V75-klasse på løpet. Treårige 5 Tustna Svarten har sett strålende ut for sin trener Noralf p. Brækken i tre strake seiersløp og er en motivert favoritt i løpet. Seiersmaskinene 8 Vestpol Lodin og 6 Hafell Bris har begge 20 meter tillegg, men de er tøffe nok til å ta opp kampen mot favoritten. I DD-spillet velger jeg uansett å bankerspille 5 Tustna Svarten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Eggen byr opp til kamp
V65-6/V5-4/DD-2 er finalen i tradisjonsrike Hesteeierkanna for varmblodshester, også dette løpet holder meget flott klasse. Elitehestene står på 40 meter tillegg og jeg velger å sette Tor Arne Eggens flotte fireårshoppe 7 Jazmine B.R. først på min rangering. Hun har rett og slett være strålende i to strake seiersløp og Eggen kommer garantert til å kjøre fra start, i håp om å komme seg tidlig til tet. Jeg tror hun kan lede hele veien og setter 7 Jazmine B.R. først på min rangering i V65-6/V5-4/DD-1.