Gå til sidens hovedinnhold

Mjølnerød fikser V64-opptur i Sverige

Norsk banker! Flere svært spennende objekter! Du blir vel med oss i jakten på julecashen?

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Klosterskogen: Internasjonal V65-omgang med stor omsetning
V64 Gävle: Mjølnerød fikser V64-opptur i Sverige
V4 Bjerke:
Internasjonal V4-lunsj med stor omsetning
Spillsenteret: Ishockey, fotball, og skiskyting - sjekk torsdagens oddstips
Oddstips skiskyting: Tarjei Bø skal slå Martin Fourcade
Oddstips ishockey:
Ny målfest på Lillehammer
Superquiz:
Bli med i vår Superquiz og vinn gavekort
Julekalender:
Sjekk dagens luke

Er du klar for V75 WINTER BURST?
Fra 23. desember til 31. desember blir det ÅTTE V75-omganger, og det hele avrundes med en gedigen MULTIJACKPOT på selveste nyttårsaften. Vi jobber naturligvis på gjennom hele julen, og gir deg oppdaterte travtips hver dag. Sjekk ut følgende:

23. desember: V75 Mantorp med start kl.19.30. Våre tips er klare ca.12.00 mandag.
25. desember: V75 Umåker med start kl.16.20. Våre tips er klare ca. 10.00 onsdag.
26. desember: V75 Solvalla med start kl.16.20. Våre tips er klare ca. 10.00 torsdag.
27. desember: V75 Momarken med start kl.19.30. Våre tips er klare ca.12.00 fredag.
28. desember: V75 Romme med start kl.16.20. Våre tips er klare ca.15.00 fredag.
29. desember: V75 Charlottenlund med start kl.15.00. Våre tips er klare ca. 09.00 søndag.
30. desember: V75 Bjerke med start kl.19.30. Våre tips er klare ca.12.00 mandag.
31. desember: V75 Axevalla med start kl.15.00. Våre tips er klare ca.18.00 mandag. HER ER DET MULTIJACKPOT MED MINST 16 MILLIONER EKSTRA!

Husk også på at du kan se SAMTLIGE V75-OMGANGER direkte på Nettavisen!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Gävle byr på en knallfin V64-omgang i kveld, og det er en omgang vi liker skarpt. Vi har naturligvis jobbet svært godt med løpene, og funnet frem flere deilige objekter samt en banker som vi ikke tror taper. Jan Roar Mjølnerød tar nemlig turen til Gävle i kveld, og han gjør det med topphesten Grislefaksen G.L. Kommer med toppform, og normalt tar han seg av V64-innledningen. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 10 Grislefaksen G.L. – Er en TOPPHEST som normalt ikke har problemer med å ta seg av V64-1. Vant utrolig enkelt på Momarken sist, og da skal man huske på at dette er en hest som er BEST når den får ha pisken med seg. Støter på en formløs gjeng, og vi tror ikke den taper dette om alt går riktig for seg. Vi går derfor HARDT ut, og anbefaler et bankerspill.

V64-2 : 1 Muscles Mustang – Leder et billig løp som dette rundt om? Er denne gangen 20m billigere ute kontra 6 Ville AM som den møtte sist, og den kan ikke få bedre betingelser enn dette. I det nevnte løpet sist så ble det meste feil, og vi setter en strek over det. Offensive Kontio opp, innersporet burde passe, og dette må dreie seg om en stor sjanse. EN BANKER FOR DE FREKKE!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-3 : 6 Fluke – Ligger litt i skorpen, og den skal passes i kveld. Den fikk aldri fritt frem sist, mens den spurtet klart bra i kulissene nest sist. Er SOLID kuskeplusset med Mats Djuse nå, den er dønn riktig ute når det gjelder motstand, og er i våre øyne veldig spillbar. Slår til som en ordentlig godbit?

V64-4 : 3 Finnskog Lexus – Er en lillebror til Finnskog Nox, og også Finnskog Lexus har bra talent. Var kolossalt forbedret etter pause sist, og den var helt strålende til seier etter en grov galopp da. Vi hadde faktisk 30,3/1900m på en ikke helt enkel bane. Nå har den fått en blåser i kroppen etter pause, og er kanskje ytterligere forbedret til kveldens oppgave. Supertalentet Magnus Djuse får igjen sjansen, og her er i hvertfall vi på vakt. SKAL MED PÅ ALT!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 2 Moondance – Ble trykket veldig ned i vinnerspillet med tanke på at den var lite spilt i V4-spillet sist, og det tyder på at den må ha trent knallbra/varmet strålende. Gikk også et enormt sterkt løp, og den falt virkelig med flagget til topps. Ble spurtet ned av 1 Västerbo Puma i det nevnte løpet. Er kanskje ytterligere forbedret til denne starten, og selv om kusken er vrien å sveive inn så var hesten såpass oppløftende sist at vi velger å varsle. Vår ide i et ellers ganske jevnt løp.

V64-6 : 1 Commander Victory – Er VELDIG bra, og vi er inne på at den skal bli utrolig vrien å fange i et løp som dette. Er nemlig råsterk, og distansen er kun et pluss. Avsluttet ekstremt bra sist, viste 13,3 s 800m, og tapte ytterst knepent. Banen den dagen var krevende. Gangen før gikk den en råsterk sisterunde i sporene, og da gjorde den alt selv. Tiden var derfor meget god. Emilia Leo må naturligvis kjøre etter klokken her, og drar hun unna i jevn 17-fart så taper hun ikke dette løpet med vår ide. Er en banker for de frekke!


Kommentarer til denne saken