*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Mjølnerød innleder festen

Jan Roar Mjølnerød og Särpefanten.

Jarlsberg innleder sin festuke onsdag og svært formsterke Särpefanten og Jan Roar Mjølnerød får tillit som Nettavisens V65-banker.

09.07.14 11:46

Onsdag er det klart for fem dager med travfest i Tønsberg, når den tradisjonsrike Jarlsberg Grand Prix-uken innledes. Det blir V65 fra Jarlsberg både onsdag, torsdag og fredag. Lørdag er det V75, og søndag er det Ulf Thoresens minneløp og internasjonal V64.Storløpene står i kø og det er bare å glede seg til noen fantastiske travdager.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Haldenseren Jan Roar Mjølnerød har i årevis vært regnet som en av landets beste kaldblodstrenere og han har levert solide stallresultater i årevis. 2013 var et strålende år for Mjølnerød og stallhestene vant 35 seire på 216 starter. I pengevei ble det solide 3 342 339 kroner innkjørt og den største suksessen var når Hellin Faxen vant svensk travderby og fikk med seg over 500 000 kroner.

I år har ikke Mjølnerød noen årgangstopper (3 og 4-åringer) bortsett fra den treårige superhoppa Brenne Rødi som er meldt til både Svensk Travkriterium og Norsk Travkriterium. Men resultatene halvveis inn i 2014 er likevel bedre enn noensinne. På blott 97 starter på stallhestene er det blitt hele 29 seire og drøye 1,4 mill innkjørt og det er rett og slett fantastiske tall.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


I kveld sender Mjølnerød ut den nytente elitehesten 7 Särpefanten i V65-4/V5-1. Og slik Särpefanten har sett ut i sine tre siste starter, så blir det Nettavisens klare V65-banker onsdag. Ingen nekter hesten teten fra start og når hovedopponentene 9 Neslands Loke og 11 raggmunken begge har trukket bakspor, er det klart fordel Särpefanten.

Hesten så helt lyrisk ut i de to avdelingene av Trøndelagspokalen og har tydeligvis fått tilbake gnisten. Särpefanten har vært litt smålur oppunder mål de siste årene, men springer til mål så det suser om dagen. Det er intet negativt å bemerke og dermed er det all-inn på 7 Särpefanten i både V65 og V5 onsdag kveld.
Rangering V65-4: A: 7 B: 11-9 C: 4-5-1-8-10 D: 3-6

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Fredag på en onsdag
I V65-1 blir 4 Bear Beta tungt betrodd, men vi heiser fram meget formsterke 2 King Of Friday som vår favoritt. Antonsen-hesten holder strålende form om dagen og blir vårt førstevalg i V65-1.

4 Bear Beta er den sannsynlige tethesten, men vi synes hesten møter bra motstand i kveld. Kunne aldri utfordre tetløpende Oslo Kronos på Biri i sin siste start, men var god vinner i Årjäng nest sist. 3 Cutting Edge har skuffet litt i sine to første starter for Kolnes, men basert på merittene fra Sverige skal hestenn være mer enn god nok her. 7 Urban Barsk er i knallform, men spor sju trekker litt ned. I en sportslig flott V65-1, satser vi på at fire hester er nok.
Rangering V65-1: A: 2 B: 4-3-7 C: 10-8-6-5-12-1-9-11

Junior Gundersen duger
Eplet faller som kjent ikke langt fra stammen og Geir Vegard Gundersens sønn, Magnus Teien Gundersen, har vist seg som et kusketalent. I et amatørløp i V65-2 har han trukket spor 2 bak startbilen med 2 Renoir Simoni og da blir det svært sannsynlig tet. Vi er ikke overbeviste om at Gundersen har den beste hesten, men teten og bra kusk er gull verd i slike løp.

3 Flirtin Beach er trolig en bedre hest, men han kommer ikke forbi 2 Renoir Simoni på startsiden og da blir det litt sjanseartet. 4 Xantippe har løftet seg et hakk på slutten og var god vinner fra dødens sist. Kan vinne igjen. 11 Forick Hall utstyres med velkjørende Nils Olav Holm og har også løftet seg et hakk på slutten.

12 Lavec La Bene gjorde et strålende løp fra dødens sist onsdag på Kongsvinger, men spor tolv med Henrik Kulblik som kusk er ikke optimale forutsetninger. Disse fem skiller seg klart ut etter vår mening i V65-2.
Rangering V65-2: A: 2 B: 3-4-11-12 C: 8-1-5-6-7-9-10

Revansje for Kasper
V65-3 er et kaldblodsløp over to distanser med bra sportslig klasse, men vi velger å stå på kun tre hester på våre spilleforslag og setter 2 Alm Kasper først. Hesten svek som stor favoritt på Kongsvinger sist onsdag, men gjorde på ingen måte noe dårlig løp og her kan formsterke Vidar Hop komme seg foran på et tidlig tidspunkt.

7 Tangen Faks blir muligens snau favoritt, men skal få det tøft med å hente 20 meter på en tetløpende 2 Alm Kaiser. Fartsmessig er han best, men det er ikke hver dag han byr på seg til. Unghesttalentet 5 Nadine U.N. klarte ikke å følge opp som fireåring i fjor, men har sett klart forbedret ut i det siste, og var lysende i seiersløpet sist i Drammen. Spillernes tredjevalg (men langt mindre spilt enn de to favorittene), kan vinne igjen.
Rangering V65-3: A: 2 B: 7-5-1-3 C: 11-6-8-14-10-4-9-12-13

Yngst - men best?
I et flott hoppeløp i V65-5/V5-2/DD-1 setter vi fire år gamle 9 Vesle Frøken Støen først. Hoppa har helt gedigne fartsressurser, men er også upålitelig. Vi er rimelig overbevist om at hun er den beste i feltet og i en flott DD-omgang, tester vi et bankerspill på nestfavoritten.

Favoritt og stor sådan blir 10 Urd som har levert varene i en evighet nå. Var litt under pari på Leangen nest sist, men tilbake i godt gammelt slag på Forus sist og er naturligvis en klar seierskandidat her. Vi står på disse to på våre to minste V65-forslag.

På det største betaler vi også for storoutsideren 14 Røste Lill som har fått et løp i kroppen etter lang pause, og som står spennende til i springspor og vi betaler for flinke 12 Lome Oda. Det betyr at vi dropper strekhestene i dette løpet, vel vitende om at det kan være farlig på raske sommerbaner. Imidlertid føler vi at tilleggshestene rett og slett er best i dette løpet.
Rangering V65-5: A: 9 B: 10-13-12 C: 14-4-1-8-7-3-2-6-5-11-15

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Frode er usikker
Undertegnede var i kontakt med Frode Hamre tirsdag ettermiddag og Hamre kunne ikke "friskmelde" favoritten 6 Denise F. Boko i V65-6. Fireårshoppa debuterte for stall Hamre under storløpshelgen på Forus for fjorten dager siden, men falt da blytungt og hadde doble galopper som 1,4 oddser. I kveld er det sprint og hoppa settes naturligvis først, men vi tyr til garderinger, selv om vi ikke blir overrasket om hoppa vinner med 30 meter.

Første gardering blir 3 No Limit Angel som muligens testes i tet i kveld dersom hun kommer dit. Lars Anvar Kolle var behersket optimist når vi pratet med ham onsdag morgen. På det minste V65-forslaget står vi på disse to. På tetjakt er også Eirik Høitomt bak 4 Cayenne Advance som var bra sist. 9 Starfish And Coffee er ei tøff dame og uten galopp tåler hun å gjøre litt selv. Sammen med norgesdebuterende 8 Lady Luck Lindy får alle disse tre også plass på det mellomste V65-forslaget.

På det største betaler vi også for 1 Speedy Anna E. (Undem er sugen på å sitte foran dersom han forsvarer innersporet) og kapable 10 Lovely Coffee (svært usikker form, men kanskje forbedret med løp i kroppen).
Rangering V65-6: A: & B: 3-4-9-8-1-10 C: 12-2-5-11-7

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag